Am asteptat cu nerabdare continuarea, eram curioasa ce va face eroul TPU Cretaker dupa ce ajunge faimos. Se pare ca faima iti prieste si imaginatia e la cote inalte. Imi place mult faza cu pistolul - ca-n filmele de actiune, ca apoi sa se dovedeasca o parodie a lor. Meserie! In plus atata lume care te roaga sa apara in film, ca un pe un adevarat regizor sau producator de la Hollywood. Azi maine poti sa stai cu limuzina la scara si sa imparti autografe la fanii TPU. Abia astept urmarea,
A trecut moda cu "dau fundiţa"...mai nou e moda "Vreau şi eu să fiu în comic!"
Epic! xD
Sa speram ca Cretaker, eroul care face TPU un loc mai bun nu da coltul. Nu-i face pe plac lui Zappa, wake up and kick his ass.
Băi omule, te pricepi! O să ai un viitor strălucit, zic eu! P. S: Dacă ai nevoie de cineva pentru următoarea parte (a5a) mă ofer eu.
Keep drawing. bro!
Una cu una fac doua, da eu nu ma vad in comic, eh trebuie sa ma apuc de trolling sau ce masa o insemna
Hei si Emanuela te roaga sa o pui si pe ea in partea a doua. hai Deci e super esti genial :X
Pa-pa
Ia te uita, am ajuns si eu pe-acolo Prea tare faza cu Einstein
[de unde stii ca port ochelari?]
Imi plac foarte mult toate partile:Xai talentpoate o sa ma vad si eu in banda ta desenata.Felicitari! Ar trebui sa faci o revista
Baga-ma si pe mine in comic ca personaj secundar care pr ban.in seara asta voi scrie istoriesi at vine banul
"Hello, sunt aici ca am vrut sa apar intr'un comic!"
"Buna sunt intr'un comic!" ) KA-BOOM! pLeosk pe geam
hey vreau si eu sa fiu in comic xD
Hahaha asta devine din ce in ce mai epic ) si buna treaba cu muzica, a mers de minune )
Julyly2089 întreabă: