O sa ii invit la mine sau o sa ii intreb daca pot veni impreuna cu unicornul bunicilor.
Ii pun unicornului o sa si merg pe el calare pana la Pavel. Ce-i mai tare decat o petrecere cu Bartos si un unicorn.
O sa iau unicornul si o sa il dau cadou fiicelor lui Pavel.In felul asta nu mai cheltui bani pe cadouri.
Îi zic: Petrecere? Yey! Mă duc să întreb tot satul dacă vrea să păzească Unicornul si apoi vin! Bye
Imi respect promisiunea data bunicilor! De Craciun dorintele trebuie implinite! Imi cer scuze si ii spun ca am altceva planificat.
I-au unicornul cu mine cine stie poate isi face lumea poze cu el ca sa le puna pe facebook
Il iau cu mine poate cine stie vor sa faca oamenii poze cu el sa si le puna pe facebook
Ma duc la Dexter sa ma cloneze iar apoi ma duc la Pavel si clona ramane cu unicornul.
Greu de spus . Avand in vedere ca trebuie sa ma grija de unicornul bunicilor, voi avea grija de el, deci prin urmare, nu voi putea petrece Craciunul cu Pavel Bartos.Trebuie totusi sa mentionam faptul ca unicornii nu exista, asa ca nici unicornul bunicilor nu poate exista.Pentru ca nu pot avea grija de ceva de nu exista, cu siguranta imi voi petrece Craciunul cu Pavel Bartos.
Inham unicornul la sanie, pe bunicul il imbrac in Mos Craciun. Eu merg sa petrec Craciunul cu Pavel si Mosul ne va vizita cu unicornul sau. Eu primesc cadouri si restul sunt fericiti ca sunt cu mine.
Iau unicornul la petrecere...Iar daca nu da voie cu unicornul in autobuz, NO PROBLEM am sa zbor pe unicornul :3