Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Pavel Bartos te cheama sa petreceti impreuna Craciunul, dar tu deja trebuie sa ai grija de unicornul bunicilor. Cum procedezi?

209 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Rup cornul unicorunului si-l bag pe gat lui Pavel Bartos.

| claudytza01 a răspuns:

O sa ii invit la mine sau o sa ii intreb daca pot veni impreuna cu unicornul bunicilor.

| PiersicutaDeea90 a răspuns:

Ii pun unicornului o sa si merg pe el calare pana la Pavel. Ce-i mai tare decat o petrecere cu Bartos si un unicorn.winking

| Ionela_Alice_1998 a răspuns:

O sa iau unicornul si o sa il dau cadou fiicelor lui Pavel.In felul asta nu mai cheltui bani pe cadouri.

| alidod a răspuns:

Îi zic: Petrecere? Yey! Mă duc să întreb tot satul dacă vrea să păzească Unicornul si apoi vin! Bye

| mona a răspuns:

Ma duc sa petrec cu tot cu unicorn

| roxana12sep a răspuns:

Iau cu mine unicornul sa petrecem craciunul bunici nu sar supara

| iondion a răspuns:

Ma duc la petrecere logic - ingrijiti voi unicorn cand veti gasi pe piata!

| luckwelt a răspuns:

Fac steak din unicorn, si il duc la petrecere!

| Editoiu_Vlad_1995 a răspuns:

Imi respect promisiunea data bunicilor! De Craciun dorintele trebuie implinite! Imi cer scuze si ii spun ca am altceva planificat.

| Alexandra00034Matei a răspuns:

Ma duc cu unicornul la elwinking

| arinusa12 a răspuns:

I-au unicornul cu mine cine stie poate isi face lumea poze cu el ca sa le puna pe facebook

| arinusa12 a răspuns:

Il iau cu mine poate cine stie vor sa faca oamenii poze cu el sa si le puna pe facebook

| Floricica_Marinel_1989 a răspuns:

Mergem undeva unde putem avea grija impreuna de unicorn

| Latinmoon a răspuns:

Iau unicornul bunicilor impreuna cu mine la petrecere si am grija de el. puppy dog eyes

| Valentin_Andrei_1989 a răspuns:

Vi-n cu unicornul.

| royalslayer a răspuns:

Nu exista unicorni.Dar as lasa pe altcineva cu el si as venii la petrecere

| royalslayer a răspuns:

As lasa unicornul in grija bunicului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îl sun pe Smiley şi îi zic să vină la mine călare pe Bartoş, odată ce ajung îi încui în pivniţă, după care eu împreună cu unicornul mergem la petrecere. A doua zi cer o sumă substanţială în schimbul libertăţii lor.

| LoveTheWorld54 a răspuns:

Am grija de unicorn cat pot si dupa aia fug laughing

| VladHelp a răspuns:

Ma duc la Dexter sa ma cloneze iar apoi ma duc la Pavel si clona ramane cu unicornul.

| unconnected a răspuns:

Greu de spus laughing. Avand in vedere ca trebuie sa ma grija de unicornul bunicilor, voi avea grija de el, deci prin urmare, nu voi putea petrece Craciunul cu Pavel Bartos.Trebuie totusi sa mentionam faptul ca unicornii nu exista, asa ca nici unicornul bunicilor nu poate exista.Pentru ca nu pot avea grija de ceva de nu exista, cu siguranta imi voi petrece Craciunul cu Pavel Bartos. happy

| Codreanu_Tudor_1972 a răspuns:

Il iau cu mine la petrecere...tongue

| NYK4u a răspuns:

O sa iau si unicornul cu mine.

| Ion_Chiriac_1996 a răspuns:

Simplu il iau cu mine si zic ca e animalul eu de companie

| Elenuca3567 a răspuns:

Inham unicornul la sanie, pe bunicul il imbrac in Mos Craciun. Eu merg sa petrec Craciunul cu Pavel si Mosul ne va vizita cu unicornul sau. Eu primesc cadouri si restul sunt fericiti ca sunt cu mine.

| DenisIonut01 a răspuns:

Unicorn? serios? pai merg cu "unicornul" la pavel.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Merg impreuna cu unicornul, folosindu-l si ca mijloc de transport.

| Lumeaîn3D a răspuns:

Iau unicornul la petrecere...Iar daca nu da voie cu unicornul in autobuz, NO PROBLEM am sa zbor pe unicornul :3

| nistor12 a răspuns:

Iau unicornul cu mine la Bartos si petrecem impreuna.

Întrebări similare