Inham unicornu' la sanie si merg spre Bartos... insa voi sta tot timpu' cu ochii pe caluţ
Costumez unicornul in om si il iau cu mine la petrecere prezentandu-l ca fiind un simplu amic!
Buna,il intreb pe Pavel daca pot sa-l iau si pe unicorn cu mine si ii spun ca e un avantaj ca fata lui poate sa se joace cu el, adica cu unicornul, iar daca nu il invit la mine sa petrecem.
Ma duc la Bartos si aduc si unicornul cu mine, dupa dansam cu zebra de la LMFAO pe ritmurile lui Smiley
Unicornul isi ia zborul iar eu raman singura. Pentru ca nu am ce face, ma duc la Bartos.
Il sun pe Pave Bartos si il intreb daca pot veni cu unicornul. Daca spune da ma duc cu unicornul. Daca zice ca nu pot veni cu el sun un prieten ))) sa vina sa stea cu unicornul bunicilor.
Pai...Eu as merge la petrecere si mi-as suna din cand in cand unicornul ca sa vad ce mai face!
Pun in fata unicornului tableta cu apel video catre pavel si ii spun acestuia sa danseze. iar restul se produce de la sine
Iau unicornul cu mine il pun undeva il adorm petrec craciunul si dupa cand se trezeste ii dau de mancare si plec la buni
Aduc unicornul la petrecere, sper doar sa aiba multa bautura sa il poata vedea si ceilalti...
Invit o unicornita la bunica si o las singura cu el cat timp eu ma duc la petrecere
O sa imi inregistrez vocecci
a mea pe telefon si inchid camera unde stau eu la bni
Incui usa si plec la petrecere si las telefonul cu inregistrarea mea langa unicorn!
Mai cumpar un unicorn sa se imprieteneasca cu primul unicorn, dupa care il chem pe varu sa aiba grija de cei doi si imprumut o matura zburatoare de la o vrajitoare sa ajung mai repede la Pavel Papa