Baaaa inteligentule! Cand scrii repede e normal sa gresesti! Da sunt fan 1D si care e problema ta idiotule, ha?! Ai ceva impotriva cretinu draq?! Presupun ca tu asculti numai melodii de genu` ~viata e nasoala nu merita traita, vreau sa ma tai, vreau sa mooor~ ce te iei tu de 1D bah cretinule?! Au castigat premii de nu le poti numara! Te iei tu, un neicanimeni de 1D ba Putzifer?! Poate ma iau eu de tine si de neamu tau de manelisti imputiti! nu ma fa!
Auzi, şcoala când ai de gând să o vizitezi? Nu de alta, dar dacă la vârsta asta devii criminală, peste 2-3 ani nu mai există populaţie pe glob.Ce naiba ai cu limba română de o "terorizezi"? Zici de fr33dom (care e FATĂ!) că e manelistă şi de alea, dar tu eşti mai cocălară decât tot site'ul ăsta, ANALfabeto.Nu suport persoanele care se iau de alţii, dar la ei nu se uită cât sunt de praf!
P.S. : Învaţă să scrii, în pnm, pe urmă fii "şmecheră"!
Asta chiar m'a făcut să râd:)). Te'am pus eu să te grăbeşti? Şi nu m-am luat de nimeni, fiindcă nu'mi pasă. Dacă te'ai uita prin playlist-ul meu, ai vedea ce ''manele'' ascult, dar vorbeşti doar ca să te afli în treabă. Pot să ia şi vreun Nobel, că o să mă doară fix în cot de ei, sau de cum te turezi tu pe aici ca să faci pe grozava.
Ia uite, îţi mai dau ceva frumos: https://www.facebook.com/....../photo.php
Şi iar te'ai grăbit? Apropo, tu eşti cea care se crizează pe aici. Nu te'am făcut în niciun fel, şi mi-am păstrat calmul în tot acest timp. Pentru că nu merită să mă enervez din cauza ta. Mai bine te'ai duce tu să îi kissăleşti pe ăia în fund, dacă tot ţi's aşa dragi.
Normal ca nu! Exceel este cu altcineva si nu sunt interesata de relatii virtuale! Lol
De fapt eram pe T/A si am vazut o poezie care mi-a atras atentia fiind cu Nutella si Finetti si am zis ~Oh in sfarsit ceva amuzant pe aici! ~ si cand dau la comentarii...Pwam pwam pwam pwaaaaaam! Dedicatiii dedicatiii dar stai calm mie m-i s-a parut induiosator :X Si de faza cu placutu...Neeeh! , ma rog est foarte funny si foarte de gasca dar nu ii fur eu iubitul nimanui
Pai nu cred prea multe despre tine din moment ce e prima data cand ti-am vazut un mesaj/intrebare
Julyly2089 întreabă: