| Klaryssa a întrebat:

Pentru ca eu cred ca unii ati auzit de mine... Poate cu unii m-am certata, poate cu altii am discutata si am ras civilizat vreau sa va intreb...Ce credeti despre mine? big grin

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Ca esti draguta@!

31 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Cred că ești rea pentru că l-ai pus pe Bibăr să-l castreze pe Ashadow!

| Klaryssa explică (pentru єχcєєℓ):

Ha?!?! ok acum chiar ca-ti port pica si ar treui sa multumesti ca nu te injur pentru ca eu sun Beliber! :@

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Klaryssa):

Mi s-a confirmat părerea:Justin Bieber e fetiță.

Ce aveti cu el omeni buni?!?!?! Eh oh go on Ma rooog! big grin

| Polaris a răspuns:

N-am idee cine ești.

| Klaryssa explică (pentru Polaris):

Ooooowww multumesc mult!

| Klaryssa explică (pentru zurick):

Iar tu esti genial/a!

| zurick a răspuns (pentru Klaryssa):

Mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca nu e nimic intre tine si exceel, nu?

| Klaryssa explică (pentru anonim_4396):

Normal ca nu! Exceel este cu altcineva si nu sunt interesata de relatii virtuale! Lol

Lol,cine a zis că sunt cu cineva?

| VeveritaBestiala a răspuns:

Nici nu te cunosc, dar ma rog.

| MaryWhiteRose a răspuns:

Pai nu cred prea multe despre tine din moment ce e prima data cand ti-am vazut un mesaj/intrebare thinking

Taci acolo ca am vazut chestia cu Nutella si Finetti si una iti tot facea dedicatii si tu de acolo „Nu, tu esti mierea iar eu albinuta :03 " adorabil! smug

Cred că încă îți place de mine dacă mă urmărești peste tot, nu?

| Klaryssa explică (pentru Fridăm):

Shut the *** up ***! J.B is more mooore cool that you!

De fapt rolling on the floor eram pe T/A si am vazut o poezie care mi-a atras atentia fiind cu Nutella si Finetti si am zis ~Oh in sfarsit ceva amuzant pe aici! ~ si cand dau la comentarii...Pwam pwam pwam pwaaaaaam! Dedicatiii dedicatiii smug dar stai calm mie m-i s-a parut induiosator :X Si de faza cu placutu...Neeeh! oh go on, ma rog est foarte funny si foarte de gasca dar nu ii fur eu iubitul nimanui smug

Chiar nu știu ce vedeți toate la minelaughing
Ai început tu, apoi Ani, apoi Queen apoi...m-am trezit că-s naș la nunta Verutzei și a lui Bless.

Wtf?! Vrei link?! Tu chiar vrei dovezi?! rolling on the floor

Uite de asta ne-am despărțit pentru că vorbești urât!no talking

Whaaaaaaaaattttt?!?!?!? Stai stai staiiiii.....de cand sunt eu intr-o relatie virtuala cu tine? Sau cel putin am fost? rolling on the floor

Am zis așa să văd ce față facibig grin

Aha...pai oricum nu ai vazut ce fata fac asa ca, Cine Rade Acum, Ha?! big grin

| Pinkfest a răspuns:

laughing. Ce conversatie interesanta.happy. ^_^"

| Fridăm a răspuns (pentru Klaryssa):

That? Văd că'ţi place engleza. Presupun că eşti şi fan 1D, nu?

Baaaa inteligentule! Cand scrii repede e normal sa gresesti! Da sunt fan 1D si care e problema ta idiotule, ha?! Ai ceva impotriva cretinu draq?! Presupun ca tu asculti numai melodii de genu` ~viata e nasoala nu merita traita, vreau sa ma tai, vreau sa mooor~ ce te iei tu de 1D bah cretinule?! Au castigat premii de nu le poti numara! Te iei tu, un neicanimeni de 1D ba Putzifer?! Poate ma iau eu de tine si de neamu tau de manelisti imputiti! nu ma fa!

| Chrisz a răspuns (pentru Klaryssa):

Auzi, şcoala când ai de gând să o vizitezi? Nu de alta, dar dacă la vârsta asta devii criminală, peste 2-3 ani nu mai există populaţie pe glob.Ce naiba ai cu limba română de o "terorizezi"? Zici de fr33dom (care e FATĂ!) că e manelistă şi de alea, dar tu eşti mai cocălară decât tot site'ul ăsta, ANALfabeto.Nu suport persoanele care se iau de alţii, dar la ei nu se uită cât sunt de praf!

P.S. : Învaţă să scrii, în pnm, pe urmă fii "şmecheră"!

| Fridăm a răspuns (pentru Klaryssa):

Asta chiar m'a făcut să râd:)). Te'am pus eu să te grăbeşti? Şi nu m-am luat de nimeni, fiindcă nu'mi pasă. Dacă te'ai uita prin playlist-ul meu, ai vedea ce ''manele'' ascult, dar vorbeşti doar ca să te afli în treabă. Pot să ia şi vreun Nobel, că o să mă doară fix în cot de ei, sau de cum te turezi tu pe aici ca să faci pe grozava.
Ia uite, îţi mai dau ceva frumos: https://www.facebook.com/....../photo.php

Keep valm and kiss in my ass ***!