Negru, daca vrea sa fie asortat.Un costum negru si telefon negru..Lasati ca Smiley oricum se imbraca arata bine! :* :*
Alb deoarece exprima puritatea si daca vr sa nul sgarii iti iei o caseta sau husa si nu dai tipla dupa ecran
Albul scoate in evidenta, dar pe negru nu se vad zgarieturile.Eu cred ca albul e mai bun.
Eu personal nu imi permit un Samsung Galaxy S4.dar l-as sfatui sa-si cumpere pe culoarea negra deoarece e baiat si in al 2 lea rand ii s-ar potrivi foarte bine
Eu consider ca ar trebui sa-si ia un Samsung Galaxy S4 negru deoarece dupa parerea mea, negrul este mult mai potrivit pentru un barbat. Albul atrage atentia prea mult, iar in cazul unor vedete, nu cred ca ar fi prea indicata aceasta alegere. Consider ca o alegere excelenta ar fi un Samsung Galaxy S4 pe negru.
-Draga Smiley eu te sfatuiesc sa iti cumperi un Samsung Galaxy S4 negru pentru ca iti sta foarte bine cu negru si il poti asorta cu orice in plus nu se vede daca il murdaresti sau il zgarii. Totusi ai grija cu el
Ii sugerez culoarea neagra pentru ca se va asorta cu orice si nici nu se vad zgarieturile
I-as spune sa-si ia un Samsung Galaxy S4 negru deoarece i s-ar potrivi mai bine decat cel alb
Eu as spune alb pentru ca el ici o data nu e morocanos si pentru morocanosi merge negru dar lui i se potriveste de minune alb
E mai bine sa-si ia unul negru, nu se vad zgarieturile, dar are grija si nu o sa-l zgarie
SDavidS întreabă: