Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Pentru ca neaparat trebuie sa fie asortat din cap pana-n picioare de Revelion, Smiley te suna si te pune sa-l sfatuiesti daca sa-si ia un Samsung Galaxy S4 alb sau negru. Ce-i spui?

223 răspunsuri:
| LoveeMakeup9 a răspuns:

Negru, daca vrea sa fie asortat.Un costum negru si telefon negru..Lasati ca Smiley oricum se imbraca arata bine! :* :*

| Amy1213 a răspuns:

Negru pentru ca se potriveste cu orice

| alexandra2000ale a răspuns:

Negru

| ginoeugen23 a răspuns:

Alb neaparat...

| marinanaty a răspuns:

Alb ca este mai ochios si mai frumos

| Ana_Maria_Datcu_1999 a răspuns:

Alb deoarece exprima puritatea si daca vr sa nul sgarii iti iei o caseta sau husa si nu dai tipla dupa ecran

| gaby5995 a răspuns:

Il intreb ce culoare vor avea hainele lui.

| superdemi a răspuns:

Albul scoate in evidenta, dar pe negru nu se vad zgarieturile.Eu cred ca albul e mai bun.

| mihai1997 a răspuns:

Eu personal nu imi permit un Samsung Galaxy S4.dar l-as sfatui sa-si cumpere pe culoarea negra deoarece e baiat si in al 2 lea rand ii s-ar potrivi foarte bine

| godge a răspuns:

Gri.

| sweetale12 a răspuns:

Eu consider ca ar trebui sa-si ia un Samsung Galaxy S4 negru deoarece dupa parerea mea, negrul este mult mai potrivit pentru un barbat. Albul atrage atentia prea mult, iar in cazul unor vedete, nu cred ca ar fi prea indicata aceasta alegere. Consider ca o alegere excelenta ar fi un Samsung Galaxy S4 pe negru.

| Jan_Costi_1989 a răspuns:

E bun si rosu sa se asorteze cu mos craciun

| eli17 a răspuns:

Un Samsung Galaxy S4 negru pentru ca se potriveste la orice.

| CoL00SaL a răspuns:

Alb...
Cool culoarea!

| Tudorache_Dan_1976 a răspuns:

Eu spun Samsung galaxy s4 alb pentru ca, albul inspira incredere...

| deutza410 a răspuns:

Samsung galaxy S4 negru ca ii sta mai bine

| ManuuElla a răspuns:

-Draga Smiley eu te sfatuiesc sa iti cumperi un Samsung Galaxy S4 negru pentru ca iti sta foarte bine cu negru si il poti asorta cu orice in plus nu se vede daca il murdaresti sau il zgarii. Totusi ai grija cu el

| Windwalk3r a răspuns:

Negru,pentru ca nu se murdareste happy

| inger199 a răspuns:

Ii sugerez culoarea neagra pentru ca se va asorta cu orice si nici nu se vad zgarieturile big grin

| Ganciu_Andreea_1999 a răspuns:

I-as spune sa-si ia un Samsung Galaxy S4 negru deoarece i s-ar potrivi mai bine decat cel alb

| mateicoca a răspuns:

Negru, nu se vad zgarieturile si merge cu aproape orice haina.

| paul_3276 a răspuns:

Eu as spune alb pentru ca el ici o data nu e morocanos si pentru morocanosi merge negru dar lui i se potriveste de minune alb

| IuĿii a răspuns:

Sa-si ia pe negru

| Pusilove39 a răspuns:

Negru

| Pusilove39 a răspuns:

E mai bine sa-si ia unul negru, nu se vad zgarieturile, dar are grija si nu o sa-l zgarie

| Andriu_Dana_1995 a răspuns:

Alb!

| Addush a răspuns:

Alb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Allb ^_^

| mariutzika58 a răspuns:

Negru,pentru ca cred ca s-ar potrivi la orice.

| DariusRemus56 a răspuns:

Negruwinking