Pai depinde cum se imbraca, dar cel negru este cel mai bine deoarece negrul se asorteaza cu orice.
Alb pentru ca anul nou (2014) sa fie un "an alb", adica anul sa fie bun si cu multe impliniri.
Cum ai place mai mult lui. Daca vrea sa arate mai mare telefonul il sfatui sa-si ia unul Alb dar daca doreste ca ecranul sa arate mai bine, sa aiba culori mai vii atunci cel negru. Eu personal as vrea unul Alb.
Mai bine Samsung Galaxy S4 negru... deoarece daca, carcasa este zgariata nu se vede asa de bine zgarietura! La carcasa alba trebui sa ai mai multa grija cu ea!
Negru! deoarece daca se costumeaza in costum negru si camasa alba at se potriveste...dar depinde cu ce culoare se imbraca pentru ca la nu la toate imbracamintele s-ar potrivi cel negru.
Samsung Galaxy S4 negru il recomand pentru ca e mai elegant si mai masculin. Si este si mai usor de intretinut.
Eu zic sa-si ia alb ca sa se asorteze cu zapada (ce-i drept nu a prea nins inca dar va ninga in curand)
Negru îmi place mie, dacă dacă vrea să se asorteze, atunci îi spun că ar trebui să-şi ia unul alb.
Depinde cum se imbraca
sa isi ia ce vrea, ce il reprezinta, ce ii place mai mult
SDavidS întreabă: