"Mai bine sa isi ia negru pentru ca se asorteaza mai bine cu costulul! "
I-as recomanda sa isi achizitioneze un Galaxy S4 negru, deoarece nu e o culoare asa sensibila ca albul( la haine e si mai sensibila culoarea alb decat la telefoane ).
Negru, clar. Dar oricum eu daca ar fi sa-mi iau S4 culoarea cred ca ar fi ultima mea problema
S4 este mai avantajos ca nu trebuie sa ai grija atat de multa de el spre deosebire de S4 pe alb
Hmmm... nu conteaza de care este atit timp cit il cistigi merge de oricare noroc sa ai sa cistigi
Ii spun sa-si ia unul negru ca zapada nu prea este sa se asorteze cu ea, si culoarea negru la un telefon este mai frumoasa, deoarece ecranul telefonului este negru cand este stins.Eu insumi prefer un telefon negru sa fie tot negru, nu ecranul negru si restul telefonului alb.
Negru ca e mai recomandat.Alb niciodata, pentru ca daca e sa-l zgarii nu se observa, daca e sa-l murdaresti urat il stregi si ramane o urm ain care pe alb sar vedea.Imm in rest la fel mai avantajos e s4 alb
Intai il intreb cum e imbracat apoi ii rasp la intrebare... daca tot trebuie sa fie asortat din cap pana-n picioare :-)
Parerea mes este ca daca si-ar lua pe negru ar fi mult mai usor si pentru el ca negru merge pe orice si nici nu se vede daca telefonul pateste ceva. (il scapa sau se zgarie.) :*
-Draga Smiley eu te sfatuiesc sa iti cumperi un Samsung Galaxy S4 negru pentru ca iti sta foarte bine cu negru si il poti asorta cu orice in plus nu se vede daca il murdaresti sau il zgarii. Totusi ai grija cu el
Samsung Galaxy S4 alb.Smiley îmbrăcat cu o pereche de pantaloni albi, o cămașă albă și un sacou negru.Cravata neagră, pantofii albi si o palarie albă cu o dungă neagră.
I-as recomanda negru deoarece cunosc cum se imbraca Smiley si intotdeauna isi alege haine mai inchise pe gustul lui.
I-as spune sa-si ia un Samsung Galaxy S4 negru deoarece i s-ar potrivi mai bine decat cel alb
Sunt doua alegeri. Prima e asa : eu nu te sfatuiesc dar ia-ti unul alb daca neaparat trebuie sa fie asortat cu tinuta. Doar stiti cum sunt paparazzi
Ai adoua e asa : te sfatuiesc sa iei unul negru pentru urmatoarele lucruri :
1.E negru. Tine minte negru se potriveste la ori si ce
2. Daca il zgari sau il murdaresti nu se vede asa tare ca pe alb.
Decizea iti apartine. Dar ori cum daca eu mi-as lua un Samsung galaxy s4 culoarea ar fi ultima la care m-as gandi.
Alb pentru ca ii mai elegant s-i atrage atentia oamenilor s-i se vede mai bine pe intuneric
Il sfatuiesc sa-si cumpere pe alb deoarece o sa-i puna in evidenta tinuta.
SDavidS întreabă: