Ii sugerez culoarea neagra pentru ca se va asorta cu orice si nici nu se vad zgarieturile
Pai depinde cum se imbraca, dar cel negru este cel mai bine deoarece negrul se asorteaza cu orice.
Un telefon trebuie sa ii placa proprietarului si sa fie pe sufletul acestuia. Asa ca lui Smiley ii trebuie un telefon alb pentru ca este ca sufletul acestuia : curat, imaculat si doritor de a face fapte bune!
As spune:I-ati negru ca nu se vad zgarieturile de pe telefon! Ca tu te bati mereu cu Bartos si sa nu il scapi =]]]]] :o
Pai i-as spune sa si le cumpere pe ambele alb si negru, iar unul sa mi-l dea mie si unul sa-l pastreze el.
Alb pentru ca anul nou (2014) sa fie un "an alb", adica anul sa fie bun si cu multe impliniri.
Alb deoarece exprima puritatea si daca vr sa nul sgarii iti iei o caseta sau husa si nu dai tipla dupa ecran
Eu as spune alb pentru ca el ici o data nu e morocanos si pentru morocanosi merge negru dar lui i se potriveste de minune alb
Pai pe alb iese in evidenta de revelion, dar si cel negru este mai barbatesc si nu se vad petele sau zgarieturile asa tare asa ca sa-l aleaga care vrea el
Dragul meu, ce bine ca mai sunat, smiley i-ati samsungul galaxy s4 cel negru, este cel mai biine, te pune in evidenta.
SDavidS întreabă: