Limba de porc aveti?!
ori arunca cu o mana de carne tocata dupa mine ori ma serveste galant, zambind fals. dar eu trebuie sa gatesc neaparat limba cu masline(ca asa zice enigma) asa ca imi asum riscul.
Tare - seamana cu faza "Creier aveti?"
Acum doua zile am facut limba cu masline si i-am zis ca vreau 2 limbi...de porc...
Eu_o_mare_enigma tu te duci si ceri si pe urma impartim limba la amn2...eu o gatesc
Mie de exemplu imi place limba in aspic...si de cate ori cer limba, vanzatoarea imi zambeste...mai ales daca o prind pe aia tanara
Pai e pur si simlu ii ceri limba de porc! Cum ceri carne de porc, ficat de porc etc asa ceri limba de porc!
Integral redau discutia in vederea elaborarii unei limbi cu masline, nu vreau friptura!
- Buna ziua, limba aveti? (evident va scoate limba!)
-Da!
-Va rog sa-mi dati o jumatate de kilogram de limbi(?)....de porc!
E bine cum am cerut?
Sau mai bine te duci tu si eu le gatesc! Sa vad cum ceri tu!
@jester-nu cred ca au, aia mint mult prea mult.
@alllinna-crede-ma ca eu si gatitul nu avem nimic in comun.ideea era alta, insa daca nu te-ai prins din prima, poti lua o gura de lapte batut.
@silvia-nici daca iti cer eu sa-mi faci, nu vrei?
@bro-si daca ala spune, bro, de cand te asteptam, hai in spate sa ti-o dau. Ce faci?
@legiuitoarea-lasa ca te trimit eu sa-mi cumperi, eu mananc.
@furni-ok.pe tine te trimi9t sa-mi cumperi limba de vita.de preparat te descurci tu, insa eu stau in usa si ascult cum vei cere.gandeste-te ce va iesi daca mai sunt si cativa la rand.
Pey... te duci si o cumperi gata gatita daca iti e rusine sa cumperi ceea ce iti trebuie sau faci cum a zis @hashe86!:*
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: