| mara_9541 a întrebat:

Pentru cineva istet, pentru ca eu nu am reusit sa aflu raspunsul...Doua femei cumpara de la un mos amandoua un cocos care costa 25 lei, deci fac jumi juma:12, 50 si 12, 50.merge mosu acasa si baba lui zice sa duca inapoi la femei 5 lei.mosul i-a din bani o bere de 3 lei si mai da femeilor cate 1 leu (restul de la bere). paradoxul:daca da femeilor cate 1 leu, se face11, 50+11, 50=23, 00+3lei berea=26, 00.de unde iese 1 leu in plus?

Răspuns Câştigător
| multimoak a răspuns:

Pai din aia 25(12, 5+12, 5) da 5 lei. 25-5=20
Adica raman cate 10 lei de fiecare fata.
Din 5 lei, mosu isi ia o bere de 3 lei si le da cate un leu
Adica nu le da inapoi 5 lei, 2, 5 de fiecare ci 1 leu.
Asta inseamna ca fetele au dat 12, 5 lei fiecare(25 pentru gaina), apoi pretul ar fi trebuit sa dea 10 lei fiecare(20 pentru gaina), dar daca a baut mosu bere, inseamna ca ele au primit un leu inapoi(adica gaina e 23 de lei si fetele au dat 11, 5).
In concluzie 12. 5+12. 5=25 apoi pretul era 20, deci 5 lei trebuiau sa primeasca fetele, dar din 5 lei se duc 3 lei la mos si 2 lei se inapoiaza fetelor. Asa ca fetele raman cu 1 leu de caciula, mosu cu 3 lei si baba cu 20.
1+1+3+20 egal cu 25.
Tu ai adunat totul si din acest motiv nu ti-a iesit
Iti era mai usor sa lucrezi cu hartii care au suma de un leu si iti dadeai seama.

4 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eu cred ca aici este vorba de prostitutie, babele au cumparat altfel de cocos de la moslaughingbig grin

| Ea12345 a răspuns:

Sincer, am facut-o o data cu proful de mate. Dar naiba mai stie cum era...tongue

| jolie a răspuns:

Eu cred cabig grin:baba si-a oprit 20 lei, i-a dat 5 lei mosului sa duca inapoi, iar mosul a baut o bere de 3 lei si le-a mai dat femeilor cate un leu inapoi asa ies cei 25 de lei iar cea de-a doua varianta femeile au oprit doar un leu amandoua si iau mai dat un leu cadou la mos rolling on the floor))

| madwtza_9512 a răspuns:

Deci ia 25 de lei pe cocos... duce 5 lei la femei si ramane cu 20 lei minus berea 3 lei ramane cu 17 minus 2 lei care le da femeilor()ca erau 2 cate un leu de fiecare)ramane cu 15.eu asa am inteles.nu stiu care era faza.rolling on the floor