-Ajunge! Nu mai vorbiti! spune Cupcackestar
-Pregatiti-va pentru atac! spune Pannda
-Sa traiti! toti cei de acolo raspunzand in cor!
Dupa ore si ore in sfarsit "oaspetii" sosira.Erau inarmati cu sabii si aveau armura si scup, pe cand cei de la sediul TPU nu aveau nimic pentru aparare.Cei de la sediul rival ii depaseau numeric.
-Hei nu stiam ca au si intariri! ii sopteste Ani lui Cupcackestar
- Nici eu!
Dar toate acele 'intariri' erau niste papusi ca sa ii descurajeze pe cei de la TPU, insa Pannda nu este asa prost.
-Ce credeati mai papa-laptilor ca noi chiar o sa va credem ca alea sunt niste intariri bune la lupta? Nu sunt, nu suntem asa prosti!
RECTIFICATORUL inghite in sec.
Cei de la TPU au sarit pe papusi si le-au daramat pana cand au ramas numai cei 3 "Genii" de la sediul rival.
Cupcackestar lupta cu Cheidy, Ani lupta cu exceel, iar Pannda cu Regele.
Dar cine credeti ca a castigat: Cei de la sediul rival sau cei de la TPU?
Ei bine, nici macar eu nu stiu cine v-a castiga! Asta vom vedea in capitolul urmator!
EXPLICATII: #@*&>
Sincera sa fiu nu mi se pare copilaresc. M-am gandit la un rege si... "oamenii lui". Voiam sa te fac un fel de rege! Nu-ti place?
Eşti penibilă cu poveştile astea, toţi sunteţi.
Gândiţi-vă de 10 ori înainte să postaţi ceva, asta este o categorie pentru amuzament, nu pentru poveşti idioate.
Bun deci ai bagat o droaie de copii care nici macar nu mai intra pe T/A si nu m-ai bagat pe mine. *face palm*
Daca nu iti place nu esti obligat sa citesti. Si de fapt nu sunt singura care pune povesti pe aceasta categorie!
Deci aceasta este prima mea poveste si chiar si eu stiu ca nu mi-a iesit bine, asa cum voiati voi! Dar sunt sigura ca si voi la prima poveste nu v-ati descurcat asa bine! Poate la capitolul urmator ma voi descurca mai bine... Si va rog sa incercati sa nu mai fiti asa de rautaciosi!
Nu sunt obligat? Ai dreptate. Dar când văd atâtea idioţenii pe T/A, nu mai rezist.
Ia-ţi nişte măsuri, şi postează ceva '' amuzant '' odată la o săptămână, şi să fie gândită cu cap, nu poveşti idioate fără amuzament.
T/A este pentru amuzament. Nu pentru poveşti idioate.
Ştiu că nu eşti singura, mai sunt alţii care nu gândesc bine înainte să pună întrebări '' amuzante ''.
Julyly2089 întreabă: