Eu nu am un telefon destept asa ca nu pot s raspund la aceasta intrebare
Ii spun lu smaili sa imite cat de bine vocea mea o inregistrez si la fiecare casa dau play.
Imi canta smiley il inregistrez apoi modific ocea si imi misc buzele odata cu asta
Prima as face ca un semn ca ma doare burta si as merge intr-o baie sau putin mai departe de ei pentru vreo 3-5 minute dupa care as trimite repede un mesaj surorii mele sau prieteni cele mai bune sa imi trimita colinda pe care o colindam, doar ca modific putin vocea de pe telefonul meu cel destept. Apoi fac playback! Si uite asa scap cu bine
:*
Pentru ca stiam ca o sa se intampla asa am inregistrat pe telefon colindele :d asa ca dau play si eu fac playback
II inregistrez ( pe Smiley si Bartos) si dupa aceea mimez dand telefonul la maxim!
Paiii ori il inregistrez pe unul din ei ori facem si noi playback ca pana la urma asta fac majoritatea dintre ei.
Imi inregistrez de prima data vocea mea cu colindul, pe telefonul meu cel destept.
Caut pe net colindul respectiv si dupa ce-l gasesc. Il pun pe el sa cante in locul meu pana imi revine voce!
Folosesc facebookul de pe telefon pentru ami contacta prietenele si le chem si pe ele la colindat pentru a remedia situatia si eu doar ma prefac cantand.
L-si inregistra pe Smiley sau Pavel Bartos as folosi o aplicatie pe de telefonul meu mobil as modifica vocea sa zicem a lui Smaily si as face-o mai asemanatore cu a mea!
Caut colindul pe net si fac playback sau ma inregistrez inainte si fac din nou playback
TPU.ro întreabă: