Krissy...
Fiindca ma cheama Cristina. De la Cristina, o amica mi-a spus Krissy. Si asa mi-a ramas!
Pup
nu stiu dc, nu prea obisnuiesc sa scriu cu,, w '', asa smia venit mie atunci, si nu l-am mai scimbat.nu il schimb nici acum ca utilizatorii nu ar mai stii cine sunt si s-ar incurca si ei...
Buna! la mess am numele de Sოﺁℓε ƒօг ოε dar aici nu ma lasa decat Sოﺁℓε. bye, bye
Zeppelin vine de la...id-ul meu de mess. Aproape tot liceul ma stie de zepelin (in afara de profesori)
Lissa din cartea Vampire academy. si pentru ca seaman cu ea, mi-am pus numele Lissa
Pai la mine e cel mai logic popcorncubranza fiindca imi place popcornul cu branza...
Pai ma cheama Iulia...si toti imi spun iuly...nu e asa de greu. Oricum, voiam sa imi pun numele branza ptc. asa zice mereu profu`meu de mate.Cand il intrebi ceva ce nu e despre lectie zice,, E, branza,,. Dar din pacate mi-am facut contul inainte de cls a 5-a
Nu are un anumit inteles numele ales pentru TPU, pur si simplu imi place si este originar deoarece este inventant de mine.
Innocent - pentru ca mereu mi-a placut cuvantul asta
little -varsta[12]
piky[trebuia pinky dar na] - de la cainele meu, lol
angel - sunt un mik ingeras
- nu stiu
P. S. @VladestepeTPU nu este verb predicativ, pentru ca arata locul?
Hm, Vlad[my name b-)] este[verb copulativ ] pe[prepoziţie de locuţiune b-)] TPU[Toţi pentru unu
]. Şi eu fumez, dar nu m-am gândit să pun la nume.
Adry00(numele in sine)-pentru ca asa imi pun eu numele de obicei
adry-pentru ca ma cheama adriana, iar prietenii imi spun adri
y(de la adry)-pentru ca mi se pare cool
00-pentru ca imi da mister si incredere in mine
prizeFTW întreabă:
Venerabilul întreabă: