...mda,ai tu o problema persoanala cu fata aia si te astepti sa ne batem joc de ea...
e cam penibil ce faci stii?
Cred ca tu nu stii sa faci deosebirea intre o poza cat de cat normala si o pitipoanca.Si mai cred ca esti un/o frustat/a de pe cocalari.com
Foarte de acord cu Apache.Bine spune! Tu ai ceva cu aceasta persoana! Stii cum se spune:unii nu vad barna din fata lor dar vad paiul din fata altora. Daca esti tu mai bun/a dovedeste acest lucru in alt fel, nu asa!
Nu cred ca are ea ce sa caute pe cocalari.ro.
http://cocalari.com/wp-content/uploads/2011/09/tara141.jpg
Tare aş vrea să îţi văd ţie moaca de copil deshidratat şi ochios.Pe bune uită-te în oglindă(dacă nu cumva s-a spart la ultima privire) şi dupa aia judecă pe alţii copchil arbust.
Ce ai ma cu fata? Are poze chiar normale si poza aia in care ii zici tu salbaticiune se numeste poza artistica...Geniule...
Pozele sunt foarte dragute! Daca ai ceva de impartit cu ea rezolva-ti problemele fara sa faci pe gelosu`
Mda...tipa e chiar draguta.Pun pariu ca pozele tale merg mai bine pe cocalari.net decat ale ei.Si nu ne crede pe noi prostii care rad de orice vrei tu.Radem doar de ce e amuzant asa ca Marsh
Mda, am observat că toate pozele sunt numai de la acea fată...
Ce ți-a făcut? Dacă ai probleme personale cu ea, rezolvă-le în particular, și nu te aștepta să ne batem joc aiurea de ea.
Nu văd ce e neînregulă cu pozele.
Cred ca mai multe sunci ai tu decat ea! Ce.ai cu ea?
Esti stupid!
Si eu cred ca e cocalari.com nu net, dar infine poate exista si.net
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: