Comy, ai dat maratonu`.
mama,cate raspunsuri serioase
*are cineva deodorant, pute a seriozita-te aici*
Lasa, se inroarce ea daca te dai la alta.
OMFG ce de intrebari serioase.Intrebarea e pusa la caterinca dudelor.Ma dezamagiti.Iar prietena mea imaginara a spus ca acum, din cauza mea trebuie sa se joace in continuare cu Ben si cu papusile ei in loc sa se joace cu mine.So sad
Pfff ce seriozitatecred ca daca nu spuneai tu ca ai pus intrebarea la caterinca toti dar absolut toti dadeau raspunsuri serioase
)
Pfff, ce mila imi e de tine! Fa si tu ca gogu si cere in casatorie pe una din ''utilizatore'' (sper ca am zic corect
)!
M-am intrebat si eu de multe ori daca e normal sa fiu prost.N-am ajuns la nici un rezultat.
Da,pentru ca e vara si papucii sunt foarte la moda[şucari].
Vroiai sa iti dea bocancii?
Cat de nerecunoscator poti sa fii...
Nu cred...Am impresia ca s-a simtit nedorita...probabil a crezut ca tu nu simti nimic cand o vezi, din astea.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea.
Frate x(, trebuia sa i-o tragi x(. glumeam, adica nu.
probabil a vorbit cu prietenele ei si alea sunt ****e de mult. sau a auzit prostii de la altii. cred ca trebuie sa vorbesti cu ea, si sa faci ce trebuie facut
Depinde de ce varsta ai.
Daca aveti 13-16 ani s`ar putea s afie normal, unelel fete nu accepta sa se culce cu baieti la varsta asta.
Daca aveti peste 16, atunci nu mi se pare foarte normal.
Poate ca ea e genul care nu vrea sa se culce cu niciun baiat pana la o anumita varsta, astfel dovedindusi maturitatea.
Sper ca te-am ajutat
Funda?
Poi culcate cu ea sis igur va impacati...ce`ai? iti e frica? daca e prima ora du-te la ea spune-i ca nu ma simteam pregatit dar acum sunt gata sa fac tot ce zici tu. daca nu tii la ea las`o
Venerabilul întreabă: