Am uitat să zic (,) că dacă mai vrea careva să apară )înafară de cei care mi-au zis prima oară, vă voi băga pe toţi) să-mi ziceţi.
Cam ciudat...Ma bagi pe mine si te bag si eu pe tine in urmatoarea mea poveste
Sunt curioasă dacă măcar ai citit ceva (mai mult de 4 rânduri ÎNTREGI)
Am citit chiar tot si pot sa iti zic ca ai o imaginatie ciudata. Mai ales in ultima parte se vede chestia asta.
Ideile mele sadice sunt ascunse după o înfăţişare drăguţă (iar asta se aplică şi în realitate). Dar sunt curioasă ce nu ţi-a plăcut Ştiu că nu e tocmai comică, dar m-am gândit că simplul fapt că este horror (şi va fi şi mai horror) o să vi se pară comic.
Prefer sa nu comentez, ca n-are niciun rost, dar iti dau o tema de gandire.
Atunci cand cel care scrie ceva zice despre ce a scris el ca cel (da, cacafonie) mai probabil e un (puncte puncte), inseamna ca lucrurile nu sunt tocmai in regula.
Adică legate de povestea mea? Sau de mine? Sau de ideile mele? Nu o să fie niciodată în regulă, dar nu mi se pare neapărat un motiv pentru care să nu fie plăcută de cineva. Eu mă refeream la conţinutul poveştii, dacă aia v-a plăcut sau nu.
Tu cand ai zis "cel mai probabil e un câcat (am pus puncte puncte in loc de cuvantul asta) te refereai la poveste. Cel putin asa ma gandesc. Eu tot la poveste ma refeream atunci cand am zis ca nu-mi place. Pe tine nu te stiu deloc, asa ca n-am cum sa-mi dau cu parerea despre tine.
O să apari. I-am notat pe toţi care mi-au cerut.
Şi nu, nu mă tai Doar mă zgârii în ceva la pat pe picioare. Deşi m-am gândit uneori să-mi fac nişte mici zgârieturi. Ar arăta super alături de brăţara mea cu cranii şi cea cu ţinte. Oricum, nu ar fi nimic serios.
Incearca daca vrei. Apropo eu una, la inceput ma taiam la degete si nu ma durea asa de tare, iar cand vine vorba de cumparat o lama...e cam greu in ziua e azi. Si eu am una cu tine, este neagra si chiar mi se par destul de tari genul asta de lucruri.
Şi mie, deşi nu prea vreau să par ceea ce nu sunt, dacă mă înţelegi o.O
Totuşi, nu prea aş avea curaj să mă tai prea tare. Doar mici zgârieturi, nimic serios.
Eu as vrea sa am sangele negru...
Si unghiile, dar nu si restul oaselor pentru ca ar fi ciudat sa ai dintii negri natural.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: