Deci la zodie ai sunt sigura ca si mine urmatoarea varianta:Varsator
Capricorn
Sagetator
Scorpion
Pesti
Balanta
Berbec
Fecioara
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Vezi ca am stiut? Vezi ce Mama Omida sunt eu. Pardon eu sunt paianjen.Nici macar nu sunt insecta!
Berbec. Stiu stiu. Nu esti berbec pentru ca eu sunt unica. )) Scuze. Si eu ma plictisesc x_x.
Ai vreo problema sau vrei sa pari smecher si interesant?
Daca e ultima varianta sa stii ca nu-ti prea iasa...
Sa stii ca mi-am facut o parere buna despre tine vazand unele din raspunsurile tale...te credeam mai inteligent, dar vad ca nu esti decat un simplu smecheras care vrea si el sa para amuzant...
Smecher si interesant? ...deloc,daca vroiam sa par interesant atunci intram in joc si iti spuneam o zodie
...dar asta e intrebare de t/a? daca tot te plictisesti atunci ai loc liber la timp liber. pentru asta e categoria aia nu?
2 ) erai de prin grupul care spune ca t.a se duce de rapa. ..nu cumva din cauza intrebarilor astea?
3 ) Nu critic omul pe degeaba. poate chiar vreau sa par smecher si interesant...dar acum? nu, acum spun doar adevarul
il inghiti. bine, nu il inghiti si mai bine
Apache are dreptate.
Dacă te plictisești, fugi afară, marș la Timp Liber sau citește ceva (meh, pe cine păcălesc).
Anyway, eu când mă plictisesc, citesc diferite chestii pe net (superstiții, chestii horror...etc). Încearcă și tu, să vezi ce distractiv e.
sufletsel întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: