| Lora_6439 a întrebat:

Problema de gandire: mutul si orbul, prieteni, la restaurant. Orbului i se fura telefonul, iar mutul vede acest lucru. Cum ii spune mutul orbului ca i s-a furat telefonul (fara a implica alta persoana)?

19 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Habar nu am happy.

| Marii a răspuns:

Incurcata problema. Ma gandesc la revistele acelea pentru orbi, iar mutul sa ia cate un cuvant de pe unde gaseste si sa construiasca un enunt "ba, ti s-a furat telefonul!". happy

| JustMusic a răspuns:

Pai cum sa vada orbul cand ia furat mutul telefonul?

| BRG a răspuns:

Probabil mutul dacă are numărul de telefon al orbului î-i dă un bip iar ăla î-și dă seama că ori a lăsat telefonul acasă ori eu sa furat. Sper să fie ăsta răspunsul.

| roxyrocks a răspuns:

Sunt curioasa care e rasp?

| Drunkenhearts a răspuns:

Deci care e raspunsul?thinking

| Lora_6439 explică:

Faza e ca nu stim nici noi raspunsul. Azi ne-am gandit mult la scoala, am intrebat-o si pe profa de psiho, si pe consiliera si tot n-am ajuns la o concluzie. Avem asta de la un coleg care nu stie nici el raspunsul. Zicea o colega de codul morse dar nu stiu ce-i ala laughing. Madalina, mai citeste o data problema.

| Lora_6439 explică:

N-are cum sa-i dea bip pentru ca in primul rand orbul nu stie ca mutul ii da bip, iar in al doilea rand, telefonul a disparut demult de langa orb. Hotul l-a furat si a fugit, n-a stat cu telefonul in mana langa masa. Fratele meu zice ca mutul i-a scrijelit pe masa orbului "ti s-a furat telefonul" [stiti ca ei inteleg prin pipaite] dar daca a facut asa, nu si-a luat bataie de la ospatar? laughing

| kiwii a răspuns:

Codul morse?hee hee
. Sincer, nu stiu.astept sa vad care era raspunsul bun laughing

| ღ♥•þί†ίк•♥ღ a răspuns:

Mutu si orbu stiau alfabetul braile asa ca i-a zis mutu orbului prin alfabetul braile ca i s-a furat telefonul

| addyzz a răspuns:

Simplu. cauta mutu o inregistrare ceva audio, care sa fie ceva de genu. "Suna acum la 0800 700 700 si poti intra in direct si sa castigi 1 din cele 3 BMW-uri sau o operatie cu laser pentru ati reface vederea " orbul cand aude asta. isi cauta telefonul si isi da seama ca nu-l mai are. ca a fost furat tongue.(dk nu'i corect macar amuzant) big grin

| nerryssa a răspuns:

Cum poate mutul sa fie prieten cu orbul? ei nu vorbesc.nu se vad... e aiurea, nu?laughing

| aiam a răspuns:

Ha-ha-ha!
Cum poate săi "spuie" "mutul" orbului(el parcă nu poate vorbi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orbul nu vede, si mutul nu vorbeste asa ca mutul nare cum sa ii zic surdului ca ii sa fura telefonul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e imposibilbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nu au cum sa fie prietenilaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El i l-a furatwinking

| SweetPrinces a răspuns:

laughing))))) ce tare habar nu am dar as vrea sa aflu de la tine

| caTaLinxDD a răspuns:

Cei doi nu pot fii prieteni doar cu ajutorul unei alte persoane.

Întrebări similare