| IonutCG90 a întrebat:

░S░a░l░u░t░ ░T░P░U░

~Cutremurul din 4 Martie 1977 a fost cel mai devastator eveniment din perioadă de pace din întreaga istorie a României, și totuși nici atunci nu au ezitat românii să-și arate inventivitatea&umorul.
~Ceaușescu se afla în vizită în Nigeria la o întâlnire cu președitnele acelei țări, el primind o scrisoare care conținea doar un cuvânt având literele V.R.A.N.C.E.A=Vino Repede Acasă Nicule, Capitala Este Avariată.

~Sunt românii cel mai inventiv popor?big grin

6 răspunsuri:
| Mieeez666 a răspuns:

Se poate.

| aXy99 a răspuns:

Cel mai inventiv nu cred, dar suntem printre primii:

| IonutCG90 explică:

Bancuri comuniste:

~„De ce va supravieţui România Apocalipsei? Pentru că este cu 50 de ani în urma tuturor";

~„Un bulgar vine să-şi petreacă vacanţa în România, iar la întoarcerea acasă prietenii îl întreabă cum a fost. – Groaznic! am stat toată perioada în hotel, încuiat în cameră! Mi-era groază să cobor chiar în restaurant sau la bar, mi-era o frică de moarte! – Frică? De ce? – Fiindcă peste tot am văzut oameni umblând cu ţevi metalice în mâini şi întrebându-se unul pe altul: «Ai prins bulgarii?»".

~„La ora de dimineaţă, în faţa alimentarei, sunt peste 300 de persoane. Un tip scund şi rotofei încearcă să se bage în faţă. Mulţimea îl respinge, dar tipul mai încearcă încă-odată… şi încă-odată. La un moment dat, îşi ia avânt şi spune: Dacă nici acum nu reuşesc să intru, eu nu mai deschid magazinul!"

~░M░e░t░o░d░e░ ░d░e░ ░a░g░ă░ţ░a░t░
În anii ’60 – învârteai cheile de la casă pe deget…

În anii ’70 – învârteai cheile de la casă şi pe cele de la maşină pe deget…

În anii ’80 – nu trebuie să învârţi nimic. E de ajuns să şopteşti „Am apă caldă".

| KamaSutra a răspuns (pentru IonutCG90):

rolling on the floor) bune astea

| Fatamuntilor a răspuns:

Da,romanii stie sa treaca cu umor peste multe situatii asemanatoare!

| IonutCG90 explică (pentru KamaSutra):

big grin