| Copac13 a întrebat:

Sa va dau un motiv ca sa va fie frica sa mai mergeti noaptea prin padure pe langa ca ar putea sari rake pe tine sau slenderman sau dac dormi jack fara ochi sa-ti fure organele deci cand mergi prin padure mereu ai sentimentul ca cineva te urmareste da cand te intorci nu e nimeni da il vezi cateodata cu coada ochiului acela hide behind un om negru ca o umbra care se spune ca vaneaza mai ales tineri si copii noaptea prin padure si ii agata de copaci ca trofeele lui da aste sunt luate asa ca mereu e in cautare de noi tofee

19 răspunsuri:
| CristinaSNC a răspuns:

De ce ne-am duce in padure noaptea?! laughing

| Copac13 explică (pentru CristinaSNC):

Nu ma face sati enumar acum motive pentru care sa te duci in padure noaptea

| CristinaSNC a răspuns (pentru Copac13):

Nu multumesc laughing

Asa crdeam si eu laughing))))))))))

Evident nici de 1 mai nu mai ma duc la padure cu cortul dupa ce ai insirat tu mai sus laughing

Pe mine ma speria catelu ca se plimba pe langa cort laughing)))))))

Pana acum nu m-a speriat nimic laughing

Pai se speriau alea de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a intors vrajitoarea! devil

Ce gluma buna laughing

| Copac13 explică (pentru anonim_4396):

Las ca am rugu pregatit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Copac13):

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

în pădurea cu alune
aveau casă 2 pitici
vine Copăcel și spune:
slender man este aici laughing)

| Croampa a răspuns:

Realizezi ca Puppeteer e peste tot pentru ca papusi si pentru ca sfori aurii, nu?

| Copac13 explică (pentru Croampa):

Am auzit de el da care i povestea lui si a lui zalgo vreau s-o citesc ca nu le stiu

| Croampa a răspuns (pentru Copac13):

Da-pai ca eu nu le-am citit povestea la multi da' totusi ii cunosc si stiu cum omoara sau ce s-a intamplat cu ei! happy

| DirviziuQ a răspuns:

Mie nu are de ce sa imi fie frica. Eu sunt cu mult mai sadica ca ei, atat de rea incat aia ma vad ca o regina si ma venereaza, ma tot roaga sa-i invat "arta groazei' dar eu nu dau la nimeni din reteta mea, am o onoare de pastrat.

| Copac13 explică (pentru Croampa):

Simil pe papusar cum e

| Croampa a răspuns (pentru Copac13):

E imbracat cu un fel de " sacou" ( sa zic asa) si are un fes in cap( hainele fiind toate negre). Il deosebesti prin ochii si dintii lui aurii si slipitori si din degete ii ies sfori de aceeasi culoare. Nu i-am citit povestea dar cica ar fi avut o viata cu alcol si droguri pana sa ajunga criminal.