anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Să vă spun ce s-a întâmplat: M-am trezit în parc, întins pe iarba cu groaznice dureri de cap, am uitat absolut tot ce s-a intamplat în ultimele 2 zile.
În drum spre casă am observat că peste tot sunt lipite afișe cu poza mea, mi-a fost prea frică să citesc ce scrie pe ele. Ce caut eu pe toate afișele alea? Am comis din nou vreo infracțiune?

9 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

cel mai sigur a pus maica-ta afis iar cu: am pierdut un catel, nu e de rasa, putin schiop, mai mult orb si cam uituc

| SkyPilot a răspuns:

Te-a lovit un meteorit. Esti pe afise pentru ca esti cautat ca sa il predai lui Big Brother.

| AirănMeidăn a răspuns:

and this is why you shouldn't shoot heroin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Biata iarba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" acum doua zile in urma unui accident la incuietorile spitalului, Turbox a evadat de la spitalul de nebuni cu grave tuberculoze la creier. Pompierii si NASA il cauta. Daca il vedeti, sunati la numarul de telefon 075588664466. Pentru informatii suplimentare va rugam cautati pagina wwww.cocolino.hung. "

Ba... daca nu citesti ce scrie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar eu nu fumez. sad

| Copac13 a răspuns:

Nu tii minte am fumat vreo 2 kile de iarba iar apoi nea vazut politia iar cum tu ai mers 1 metru si ai luat asfaltu in brate team carat pana in parc iar acolo am obosit si team aruncat in boscheti si eu am fugit cu o masina furata simple

| W3R4 a răspuns:

Ai făcut treaba mică într-o toaletă publică... FARĂ SĂ ÎNCHIZI UȘA!
Închisoare pe viață, clar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Bravo.
Mie imi era doar mila de iarba ce avea dureri de cap.