Aha...deci..deci eu mor in chinuri si tu? Bine..lasa ca te tin eu minte. Bine.
Ia uite...lasa ca vi si tu lângă mine. Lasa ca vezi tu.
P..pai? De ce? Nu ma ajuta nimeni?
Cum sa te ajutam noi? Nu putem
Sustinere emoțională. Si aia ajuta
Aa... Asta da! Din punctul asta de vedere te susținem
Poate reușim sa îți aducem droguri ca sa ai ce mânca
Daaaaa! Îmi dau putere. Ca RedBull. Poate evadez.
Bine, deci o sa îți trimit niste droguri
Vrei si marijuana?
Nu. Nu fumez. Tigari erau alea? Nu?
Vreau doar droguri. Dar stii ce droguri iau, nu? Sper ca nu te gandesti la prafurile astea din Romania. Eu iau doar sânge de zâne. Da. Ala e drogul meu.
Pai pe mine ma întrebi?
Sobolani? Esti asa zgarcita? Nu-ti chemi si pisica?
P.S. Daca ai murii nu ai fi putut sa apesi acel buton rosu ca sa pui intrebarea, si daca erai in inchisoare nu puteai pune intrebari. 100% e ireal. Pe bune? Crezi ca ne pacalesti?
Am net pe telefon. Si astia nu stiu ca-l am.
Imi cumpar motocicleta noua, te eliberez, il omori pe Freeak, ca el sa stie ca "iubita" lui l-a omorat si s-a facut. ( ce s-a facut? Tu nici nu ai zis o afacere. Ma refer ca te eliberez).
Stai...de ce sa-l omor?
Nu vrei sa iesi din inchisoare?
Ba da...dar... Nu ma lasa inima sa fac asta.
Hai sa mai vorbim
*spera sa vorbeasca inca 2 ore pe telefon si sa fie prins telefonul de paznic si sa isi piarda speranta*
O stai, ai vazut ce am sperat, mai ai 2 ore, ce alegi?
Nu-l omor mă, ce ai?
Mai ai 2 ore. Il ai rapit, cat de greu e sa il omori?
Unde îl mai am? L-au gasit câinii de politisti cand i-au înapoiat pălăria.
Stii, chiar credeam ca o sa va intelegeti. Aveti si acelasi nume. Ce ai cu el? Aaaa, esti gelos ca tu nu ai pălărie.
E ceva personal. Dar nu conteaza ce e, nu vreau sa are fani in -( iti dai seama ca vreau asta, dar nu sunt asa rau), oricum, nu inteleg de ce ma acuzi degeaba Sunt lucruri personale, si vreau sa-l omori. E 11, mai ai o ora
Ahaaa...e top 1 si tu nu. Te-ai gândit ca doar eu am spus asta? Poate nu e. Poate e. Hahaha...gelosule.
Pe bune daca nu zic motivul pentru care il urasc, si zic si motivul pentru care te urasc pe tine, si crede-ma ca daca afla toti, o sa ai - 2 fani, ce alegi?
Hehehe, un idiciu: +
Stai...ce? Si pe mine ma urasti?
Ar fi un motiv. Si in aia -2 fani ar fi un motan si un miner, deci nu-i supara. Nu-l supara* pe motan, fiindca pe miner logic ca vrei.
Nu inteleg nimic din ce vrei tu sa spui aici.
Nu conteaza, ideea e ca motanul meu nu te place.
Hai ma, inca nu te-au prins aia?
Nu. De ce nu ma place? Pisicile mă plac.
Si pentru ca nu ma place motanul tau, îl urasti tu pe Freaak?
Care-i logica? O.o
Nu de asta, e ceva personal, stie Freeak bine. Si, cum adica "care-i logica?" M-ai facut destept? Te astepti ca de obicei sa spun lucruri cu logica?
Stai... e de bine daca sunt destept?
Imi place, esti in celula dar tu scrii pe TPU . Daca ai puteri telechinetice cred ca poti sa scapi de acolo easy.
Ce nu se pricepe? Am telefon cu net pe cartela si idiotii astia de gardieni nu stiu. Doamne ce oameni.
Julyly2089 întreabă: