M-as transforma intr-un porumbel si as face chestii pe persoanele care nu-mi plac. Dar spre deosebire de porumbeii normali, eu o sa tintesc doar zona nasului
Ca sa ajungi acolo chiar ai nevoie de puteri, ca asaa...
Ti-as sterge intrebarea ca e prea simpla si plictisitoare. Daca chiar as fi D pentru o zi, as curata lumea de toata mizeria sias distruge Africa.
Vise ba.
Nici idea ta nu e rea dar asa suna prea vulgar, ii obligam pe toti la costumul lui adam si eva )
Tu ai fi primasa dezbracam papuşa
A da, si as elimina cuvintele " vulgar, rasist, pervers si vulgar"
Nici cu puterile lui Dumnezeu nu ai putea face asta.
Dumnezeu ba nu Satan.
Pai... atunci... Dumnezeu sa faca dreptate nu discriminari!
Suntem oameni si avem aceleasi depturi... nu ca unul s-a nascut **** si iese rege din hotii, facandu-i pe cei din jur mai slabi si neajutorati.
As rade Ferentari-ul si rahova de pe fata pamantului si dupa inund planeta iar. Iar daca nu se ineca infidelii astia le cer sa ma slujeasca.
As desfinta finetti pentru ca e scarboasa (o da am spus asta, hai atacati-ma... long live nutella)
As lua parlamentarii astia imputiti si toti hotii din lume, i-as face saraci lipiti pamantului dupa o buna mama de batatie, ca sa-mi descarc nervii pe ei, i-as taia cu, virgula, cutitul, i-as chinui si tortura cu o asa mare placere.
Pe boii care bat fetele si le injura si violeaza si-si bat joc de ele... le-as taia coai-le si le-as baga un par in fund! 3
As face o lumea pasnica si frumoasa. Asa cum as vrea eu.
r3r3r3r3r3r3 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: