Ti-as sterge intrebarea ca e prea simpla si plictisitoare. Daca chiar as fi D pentru o zi, as curata lumea de toata mizeria sias distruge Africa.
Nici idea ta nu e rea dar asa suna prea vulgar, ii obligam pe toti la costumul lui adam si eva )
A da, si as elimina cuvintele " vulgar, rasist, pervers si vulgar"
M-as transforma intr-un porumbel si as face chestii pe persoanele care nu-mi plac. Dar spre deosebire de porumbeii normali, eu o sa tintesc doar zona nasului
Ca sa ajungi acolo chiar ai nevoie de puteri, ca asaa...
As lua parlamentarii astia imputiti si toti hotii din lume, i-as face saraci lipiti pamantului dupa o buna mama de batatie, ca sa-mi descarc nervii pe ei, i-as taia cu, virgula, cutitul, i-as chinui si tortura cu o asa mare placere.
Pe boii care bat fetele si le injura si violeaza si-si bat joc de ele... le-as taia coai-le si le-as baga un par in fund! 3
As face o lumea pasnica si frumoasa. Asa cum as vrea eu.
Pai... atunci... Dumnezeu sa faca dreptate nu discriminari!
Suntem oameni si avem aceleasi depturi... nu ca unul s-a nascut **** si iese rege din hotii, facandu-i pe cei din jur mai slabi si neajutorati.
As rade Ferentari-ul si rahova de pe fata pamantului si dupa inund planeta iar. Iar daca nu se ineca infidelii astia le cer sa ma slujeasca.
As desfinta finetti pentru ca e scarboasa (o da am spus asta, hai atacati-ma... long live nutella)
r3r3r3r3r3r3 întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: