U-o,găsesc şi eu pe cineva din oraşul meu pe aici. sincer, am auzit de treaba cu cojile de seminţe, dar credeam că spune doar aşa. dar a venit poliţia, aiaiaia.
îţi dă o mătură peste faţă dacă arunci pe jos, sau ce?
. nu ştiu ce să zic.mi se pare cam exagerat.
E un lucru bun c-a interzis aruncarea cojilor pe jos.
Fraților, pentru ce naiba s-au amplasat coșurile de gunoi?
Exagerat nu e..eu nu am stiut d legea asta si spargeam seminte de zor in Mihai Viteazu..sa fim seriosi cine le arunca la cos?
Mda,cam aşa e. dar puteau să găsească alte metode pentru a stopa aruncarea cojilor de seminţe pe jos, dar frate, să vină cu poliţia?
Pai cu ce? cu pompierii )) n-am mai vazut persoane din giurgiu pe aici
S-au amplasat pentru aspect. Oricum, ăia care stau şi scuipă coji de seminţe prin parcuri vor spune mereu că n-au avut coşuri de gunoi prin preajmă sau că nu le-au văzut, şi de aceea au aruncat pe jos.
Cât despre întrebare(pentru a nu da 2 răspunsuri consecutive), e amuzantă partea cu sticleţii care patrulează prin parc pentru a veghea la buna aruncare a cojilor de seminţe la coş. Îmi aduce aminte de primarul Timişoarei care a pus vreo 20 de palmieri prin centrul oraşului şi pentru siguranţa lor, a pus câte 3-4 curcani din ăştia cu iz de Garcea să facă pe paznicii câte 8-9 ore pe zi în faţa copacilor respectivi. Politicienii ţării noastre sunt destul de ingenioşi, păcat că această ingeniozitate o combină mai mereu cu prostia.
Daaa, asculta ba asta cu orasul unde fug caini cu covrigi in coada eu am luat amenda pentru simplu motiv ca m-am imbatat si m-am trezit mergand aiurea prin parcul statuilor, nu ca mergeam am primit amenda ci ca voiam sa pup toate statuile, d'aia! Ce-ai domnule cu omul daca pupa statuia, ha? Ce crezi ca a trecut in procesul verbal? deranjarea linistii publice, ei as? am deranjat statuile vereeeeee
nu era nimeni la ora aceea in parc. Mai am o amintire din frumosul tau oras, de ce sa mintim ca nu e frumos ca este, dar aia se spune la alta categorie ca ma iau mamele la bataie
EdySk3ll întreabă: