| Feitan a întrebat:

Cine imi spune si mie cel mai tare banc pe care la citit ii dau funda!
ATENTIE
Daca postati 2 bancuri nu dau Funda (doar un banc de raspuns)

Răspuns Câştigător
| Pauliici a răspuns:

O femeie cu un copil in brate intra intr-un autobuz. Soferul ii spune femeii:
-Doamne! Ce copil urat! N-am mai vazut asa ceva in viata mea!
Atunci,femeia,plina de nervi se duce si se aseaza in spate, unde un domn din dreapta ei ii spune:
-Doamna, ar fi bine sa va duceti sa il capaciti acum, nu va faceti griji, va tin eu maimuta.

Sper ca ti-a placut happy

8 răspunsuri:
| DevilBot07 a răspuns:

Doua blonde intr-un lift. Dintr-o data liftul se blocheaza, ele crizate incep sa strige:
- Ajutor(prima)
- Ajutor(a doua)
Si tot asa la care una la un moment dat:
- Fata, proasto hai sa strigam amandoua simultan.
- Bine.
Peste cateva secunde:
- Simultan, simultan!

Sper ca ti-a placut!

| BeastMaster a răspuns:

Cioc cioc...

| yiby a răspuns:

Un macelar vede intrand in magazinul sau un caine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: "10 antricoate de miel, va rog." Amuzat, ia banii, pune antricoatele intr-o punga in gura cainelui, si inchide repede magazinul. Il urmareste pe caine si vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensuri si traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul il urmeaza perplex. Dupa un timp, cainele se aseaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul "stop", iar macelarul il urmeaza afara. Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare. Se intoarce pe alee, mai face o cursa, si latra catre usa. Si latra, si latra. Nici un raspuns. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa. Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele. Macelarul incepe sa strige la tip, "Ce dracului faci? Cainele asta e un geniu!" Stapanul ii raspunde, "Geniu, pe dracu'! Este a doua oara saptamana asta cand isi uita cheia."

| Nicky06 a răspuns:

I: Ce e o blonda vopsita brunet?
R: O inteligenta artificial! rolling on the floor

| CastraveteMurat a răspuns (pentru BeastMaster):

Cine e?

| BeastMaster a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Nuj...atat am tinut minte din bancul asta.

| actiondeny a răspuns:

Un barbat si o femeie au avut un accident in care femeia a ajuns cu fata arsa.Cand s-au dus la doctor sa vada daca se poate lua piele din alte parti ale corpului ei doctorul a spus ca nu se poate deoarece femeia era prea zlaba.Cuplul a decis ca barbatul sa doneze piele.Doctorul a spus ca cel mai bun loc de unde ar putea lua piele este posteriorul.Ei au hotarat sa nu spuna nimanui de unde au luat pielea.La doua saptamani dupa operatie sotia zice:
-Draga, iti multumesc foarte mult pentru tot ce ai facut pentru mine!
La care sotul raspunde:
-Nu iti face probleme iubire. Oricum sunt foarte fericit cand SOACRAMEA TE PUPA ASA DE DULCE PE OBRAJI! rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Feitan explică (pentru actiondeny):

Foarte tare laughingrolling on the floor