Iti recomand sa dai sonorul cat mai incet, sa nu fie dat tare:
http://www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf
Nu vreau sa caut prin atatea bancuri ...Il vreau pe cel mai bun
Eh.....Este o vorba a rade cu lacrimi(a rade cu gura pana la urechi, foarte tare)...
Pai fi atenta
la uumbra unui nuc batran doi tractoristi se ca-ca
se sterg cu basca la c.u.r,
si-o pun in cap si pleaca.
pe o stanca neagra intr-un vechi bordei
unde curge-n vale pipi de catei,plange si suspina tanara scrofita,dulce si suava ca o bivolita.
orologiul suna doispe jumatate,
la bordei in poatra oare cine bate?
De esti tu stefane, fiul meu iubit,ada' damigeana sa mai bem un pic.
Dar deschideti poarta,cainii ma-nconjor, mi-am udat chilotii si mie frig de mor.
Ce vorbesti straine, stefan e departe, mana lui prin carciumi, mii de sticle imparte.
Stefan se intoarce si din sticla-i suna,
oaste lui betiva din boscheti s-aduna.
Funda?
Yuki ai citit macar ce am zis eu sau m-am chinuit digeaba...ca sunt singurul la care nu ai comentat
Esti...esti...las-o balta!
stai si fii trista toata viata. uite draga...fix de aia nu mai puteam eu sa traiesc ca moare cineva de plictiseala si de tristete...e dracie
Iti zic eu ca aia sta in fata calculatorului si se sparge de ras si noi ne chinuim s-o facem sa rada
Du-te tu si ****** cu pisicile din spatele blocului tau Eu doar am intrebat de o faza/banc care v-a facut sa radeti, stii ce, chiar nu am chef sa ma cert cu tine, Pace!
Uite, daca nu-ti convine nu mai raspune Mai bine sterg intrebarea, Doamne ce oameni...
Nu am inteles faza cu pisicile.
Si vai ce dovada de superioritate dai cu replica "stii ce, chiar nu am chef sa ma cert cu tine"
Sper sa muriti curand astia care cereti bancuri pe TPU ca numa folositi aeru
Nici nu trebuie sa dau dovada de superioritate, nu ma intereseaza asta, chiar nu trebuie sa fii rautacios/rautacioasa, nu raspunde daca ai de gand sa injuri
Ba trebuie sa fiu
Si lol e o tara libera ..am dreptu sa vorbesc cum doresc
Are dreptate oampi loam..ma rog esti genul de persoana care foloseste aerul degeaba. Fa-ne si noua un bine si apasa pe butonelul ala mic cu logout si nu te mai loga ca ne irosesti timpul
OoOaddyOoO întreabă:
mihai394 întreabă:
dominic90demy întreabă:
Julyly2089 întreabă: