| ஐIForgotMyNameஐ a întrebat:

Sunt cam trista, am chef de ras, cine ma poate face sa rad in lacrimi primeste fundawinking

Răspuns Câştigător
| Lightning1997 a răspuns:

Iti recomand sa dai sonorul cat mai incet, sa nu fie dat tare:
http://www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf

50 răspunsuri:
| ஐIForgotMyNameஐ explică:

Teza iti spune cevawinking?

| MasterOfDisaster a răspuns:

LOL,acum cei de la T/A aau rol de clowni sau comedianti?

| RB26DETT a răspuns (pentru Lightning1997):

Muri-ai inecat cu vom* kk-mas in mutra ta ca inca putin si nu mai apucam sa te injur laughing worried

| Gnoc a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=NpfR_Z9TbNw iti propun sa te uiti la toate sunt foarte tari tipii.

| SmoKeM a răspuns (pentru Lightning1997):

Mare lucru

| Iulici94 a răspuns:

Uita-te sh u la Vacanta Mare

| Alinna20 a răspuns (pentru Lightning1997):

Doamneeee ce mam speriaaaat! laughing

| DWDT a răspuns (pentru Prunela):

Daca tot zici ca e o tara libera atunci lasa-l/las-o pe ღYukiღ sa posteze ca intrebari vrea ea (si care pot corespunde cerintelor date de site) in plus a fost ceruta o categorie de bancuri si cei ce conduc site-ul (sau cum se numesc) ai spus ca, categoria "trivia/amuzante" este facuta pentru asta. so STFU, ca ne strici chefu'

| DWDT a răspuns (pentru Musique):

RESPECT! ti-am urmarit raspunsurile de ceva timp. ma rog. la toate intrebarile pe la care treceam aveai un raspuns putin egoist, sau gotic, dar mereu inteligent. so. Respect!

| DWDT a răspuns (pentru Motanul239):

Dac nu mai puteai tu daca moare cineva de plictiseala. de ce ai ajutat-o/l-ai ajutat pe ღYukiღ?

| Motanul239 a răspuns (pentru SmoKeM):

Ai dreptate.mare chestie.m-am uitat la chestii mai infricosatoare decat porcaria aia.Si daca aia e ceva ce te face sa razi eu ma impusc.

| DWDT a răspuns:

Nu. am avut si bere si mici. multi mici. dar nu asta e ideea. chestia e ca ca un utilizator "expert TPU" a trimis un mesaj (nu stiu cum) celor de la TPU sa ceara o categorie pentru bancuri si a primit mesaj inapoi ca, categoria T/A e pentru asa ceva. poate nu e pentru cersit bancuri, dar raspunsurile ca bancurile sunt acceptate. Peace!

| DWDT a răspuns:

Si inca ceva. nu esti obligata sa pui ca raspuns un banc. ci chiar o faza comica ce ti s-a intamplat. daca vrei sa pui un banc pune-l si las'o. ღYukiღ nu a cerut un banc. a cerut ceva comic. daca un anumit utilizator "x" a crezut de cuviinta ca un anumit banc este comic l-a pus ca raspuns, sperand ca ღYukiღ sa se distreze. daca ღYukiღ nu s-a distrat de pe seama bancului pus de utilizatorul "x" atunci sa fie sanatos pentru ca utilizatorul "x" a vrut doar sa ajute

| Mihaita23 a răspuns (pentru Motanul239):

Deci andreas 239, m-am spart de ras nu mai puteam meriti 100 de funde pentru poezia aia laughing

| SethEmm a răspuns:

Daca era dupa mine ma duceam pafara putin

| CanutaOmsucit a răspuns:

poate salasluiesti pe bara nitel, ce zici, te bagi?

| Motanul239 a răspuns (pentru Mihaita23):

Care din ele?

| DWDT a răspuns:

Lasa. nu sunt frustrat. poate tu esti frustrata ca eu am dreptate. vroiam doar sa demonstrez ceva, nu sa te fac pe tine sa iti folosesti vocabularul tau foarte colorat. replicile tale nu ma ftica si crede-ma e un site pentru ajutor nu pentru batjocura.

| SmoKeM a răspuns (pentru Motanul239):

Ba pe mine ma face sa rad pentru ca este un **** de video

| Dascalescu_Victor-Narcis_1981 a răspuns:

Sunt cateva filmulete haioase de mori de ras http://www.funny.16mb.com