Iti recomand sa dai sonorul cat mai incet, sa nu fie dat tare:
http://www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf
Muri-ai inecat cu vom* kk-mas in mutra ta ca inca putin si nu mai apucam sa te injur
Http://www.youtube.com/watch?v=NpfR_Z9TbNw iti propun sa te uiti la toate sunt foarte tari tipii.
Daca tot zici ca e o tara libera atunci lasa-l/las-o pe ღYukiღ sa posteze ca intrebari vrea ea (si care pot corespunde cerintelor date de site) in plus a fost ceruta o categorie de bancuri si cei ce conduc site-ul (sau cum se numesc) ai spus ca, categoria "trivia/amuzante" este facuta pentru asta. so STFU, ca ne strici chefu'
Dac nu mai puteai tu daca moare cineva de plictiseala. de ce ai ajutat-o/l-ai ajutat pe ღYukiღ?
Ai dreptate.mare chestie.m-am uitat la chestii mai infricosatoare decat porcaria aia.Si daca aia e ceva ce te face sa razi eu ma impusc.
Nu. am avut si bere si mici. multi mici. dar nu asta e ideea. chestia e ca ca un utilizator "expert TPU" a trimis un mesaj (nu stiu cum) celor de la TPU sa ceara o categorie pentru bancuri si a primit mesaj inapoi ca, categoria T/A e pentru asa ceva. poate nu e pentru cersit bancuri, dar raspunsurile ca bancurile sunt acceptate. Peace!
Si inca ceva. nu esti obligata sa pui ca raspuns un banc. ci chiar o faza comica ce ti s-a intamplat. daca vrei sa pui un banc pune-l si las'o. ღYukiღ nu a cerut un banc. a cerut ceva comic. daca un anumit utilizator "x" a crezut de cuviinta ca un anumit banc este comic l-a pus ca raspuns, sperand ca ღYukiღ sa se distreze. daca ღYukiღ nu s-a distrat de pe seama bancului pus de utilizatorul "x" atunci sa fie sanatos pentru ca utilizatorul "x" a vrut doar sa ajute
Deci andreas 239, m-am spart de ras nu mai puteam meriti 100 de funde pentru poezia aia
Lasa. nu sunt frustrat. poate tu esti frustrata ca eu am dreptate. vroiam doar sa demonstrez ceva, nu sa te fac pe tine sa iti folosesti vocabularul tau foarte colorat. replicile tale nu ma ftica si crede-ma e un site pentru ajutor nu pentru batjocura.
Sunt cateva filmulete haioase de mori de ras http://www.funny.16mb.com
OoOaddyOoO întreabă:
mihai394 întreabă:
dominic90demy întreabă:
Julyly2089 întreabă: