Iti recomand sa dai sonorul cat mai incet, sa nu fie dat tare:
http://www.fotokristall.narod.ru/mov0001.swf
LOL
Muri-ai inecat cu vom* kk-mas in mutra ta ca inca putin si nu mai apucam sa te injur
Mare lucru
Doamneeee ce mam speriaaaat!
Ai dreptate.mare chestie.m-am uitat la chestii mai infricosatoare decat porcaria aia.Si daca aia e ceva ce te face sa razi eu ma impusc.
Ba pe mine ma face sa rad pentru ca este un **** de video
Nu mersi
Puteam sa stranut un raspuns mai bun..zau asa
Atunci sinucide-te!
Sănătate.
Nu am ajuns chiar in etapa aia -.-''
Yuki ai citit macar ce am zis eu sau m-am chinuit digeaba...ca sunt singurul la care nu ai comentat
Frățioare,ai dat un dita mai răspunsul, degeaba.
Am citit, deja le stiam :\
Tocmai de aia am intrebat-o daca l-a citit
Esti...esti...las-o balta!
stai si fii trista toata viata. uite draga...fix de aia nu mai puteam eu sa traiesc ca moare cineva de plictiseala si de tristete...e dracie
Obsedat de fundițe?
nu.de ce?
Spuneam și eu.
Iti zic eu ca aia sta in fata calculatorului si se sparge de ras si noi ne chinuim s-o facem sa rada
Crezi ca il citeste careva pe tot?
Uite, daca nu-ti convine nu mai raspune Mai bine sterg intrebarea, Doamne ce oameni...
Dac nu mai puteai tu daca moare cineva de plictiseala. de ce ai ajutat-o/l-ai ajutat pe ღYukiღ?
Du-te tu si ****** cu pisicile din spatele blocului tau Eu doar am intrebat de o faza/banc care v-a facut sa radeti, stii ce, chiar nu am chef sa ma cert cu tine, Pace!
Nu am inteles faza cu pisicile.
Si vai ce dovada de superioritate dai cu replica "stii ce, chiar nu am chef sa ma cert cu tine"
Sper sa muriti curand astia care cereti bancuri pe TPU ca numa folositi aeru
Nici nu trebuie sa dau dovada de superioritate, nu ma intereseaza asta, chiar nu trebuie sa fii rautacios/rautacioasa, nu raspunde daca ai de gand sa injuri
Ba trebuie sa fiu
Si lol e o tara libera ..am dreptu sa vorbesc cum doresc
Are dreptate oampi loam..ma rog esti genul de persoana care foloseste aerul degeaba. Fa-ne si noua un bine si apasa pe butonelul ala mic cu logout si nu te mai loga ca ne irosesti timpul
Daca tot zici ca e o tara libera atunci lasa-l/las-o pe ღYukiღ sa posteze ca intrebari vrea ea (si care pot corespunde cerintelor date de site) in plus a fost ceruta o categorie de bancuri si cei ce conduc site-ul (sau cum se numesc) ai spus ca, categoria "trivia/amuzante" este facuta pentru asta. so STFU, ca ne strici chefu'
Pai daca ai plange de tristete ori de fericire, nu tot lacrimi versi?
Concluzia: nu ai nevoie de ajutorul nostru.
Eh.....Este o vorba a rade cu lacrimi(a rade cu gura pana la urechi, foarte tare)...
Nu. am avut si bere si mici. multi mici. dar nu asta e ideea. chestia e ca ca un utilizator "expert TPU" a trimis un mesaj (nu stiu cum) celor de la TPU sa ceara o categorie pentru bancuri si a primit mesaj inapoi ca, categoria T/A e pentru asa ceva. poate nu e pentru cersit bancuri, dar raspunsurile ca bancurile sunt acceptate. Peace!
Si inca ceva. nu esti obligata sa pui ca raspuns un banc. ci chiar o faza comica ce ti s-a intamplat. daca vrei sa pui un banc pune-l si las'o. ღYukiღ nu a cerut un banc. a cerut ceva comic. daca un anumit utilizator "x" a crezut de cuviinta ca un anumit banc este comic l-a pus ca raspuns, sperand ca ღYukiღ sa se distreze. daca ღYukiღ nu s-a distrat de pe seama bancului pus de utilizatorul "x" atunci sa fie sanatos pentru ca utilizatorul "x" a vrut doar sa ajute
Lasa. nu sunt frustrat. poate tu esti frustrata ca eu am dreptate. vroiam doar sa demonstrez ceva, nu sa te fac pe tine sa iti folosesti vocabularul tau foarte colorat. replicile tale nu ma ftica si crede-ma e un site pentru ajutor nu pentru batjocura.
Pai fi atenta
la uumbra unui nuc batran doi tractoristi se ca-ca
se sterg cu basca la c.u.r,
si-o pun in cap si pleaca.
pe o stanca neagra intr-un vechi bordei
unde curge-n vale pipi de catei,plange si suspina tanara scrofita,dulce si suava ca o bivolita.
orologiul suna doispe jumatate,
la bordei in poatra oare cine bate?
De esti tu stefane, fiul meu iubit,ada' damigeana sa mai bem un pic.
Dar deschideti poarta,cainii ma-nconjor, mi-am udat chilotii si mie frig de mor.
Ce vorbesti straine, stefan e departe, mana lui prin carciumi, mii de sticle imparte.
Stefan se intoarce si din sticla-i suna,
oaste lui betiva din boscheti s-aduna.
Funda?
Deci andreas 239, m-am spart de ras nu mai puteam meriti 100 de funde pentru poezia aia
Care din ele?
Nu vreau sa caut prin atatea bancuri ...Il vreau pe cel mai bun
Sunt cateva filmulete haioase de mori de ras http://www.funny.16mb.com
Http://www.youtube.com/watch?v=NpfR_Z9TbNw iti propun sa te uiti la toate sunt foarte tari tipii.
OoOaddyOoO întreabă:
mihai394 întreabă:
dominic90demy întreabă:
Julyly2089 întreabă: