Punga biodegradabila.
Mureau suratele plasticoase de invidie. Tu urma sa fii eroul secolului 21. Cooooorecttttt
Uh, ce imaginatie bogata au unii.Se pare ca sunt la prima mea viata.
Mai am 9?, dar bine ar fi.
In viata anterioara ai fost: 'Sarpele de "incredere" al Cleopatrei'
Unii zic ca versi venin cand deschizi gura. Tu stii insa ca ceea ce e pentru unii venin, pentru altii e medicament. Si ce daca se mai intampla sa cada victima si cate o regina egipteana antica?
Eu am fosr : Veriga lipsa
Te cautau prietenii si nu te gaseau. Tu stateai ascuns asteptand momentul de azi cand esti in capul lantului evolutiei. Cine ar fi crezut?
In viata anterioara ai fost: 'Mina de aur'
Te-au tot sapat dusmanii dar nu au dat de nimic in adancuri.
Gripa aviara
Vreme trece, vreme vine, ieri era la moda, azi e AH1N1 sau porcina. Deh, nu toti reusim sa fim chiar in trend.
In viata anterioara ai fost: 'Lamaie'
Iti placea sa te coci la soare si, in timp ce alte citrice se-ndulceau, tu sa ramai acra. Nu s-au schimbat prea multe, nu?
E, asta e, sunt o acritura!
Doar "blonda"! E ceva decat "nimic"! (Asa apare la Mircea Badea!) Care m-ati cunoscut? Eram o blonda frumoasa? (poate aveti vreo poza cu mine!)
In viata anterioara ai fost: 'Periuta de dinti'
Obisnuiai sa perii dintii oamenilor bogati prin evul mediu. Azi ai pastrat meteahna, dar te focusezi sa perii niste oameni intitulati generic Sefi...
Va multumesc la toti pentru raspunsuri
serios m-ati amuzantV-as da funda la toti dar nu pot asa ca aveti toti un vot amuzant de la mine!
In viata anterioara ai fost: 'Ciocan'
Numai astfel iti poti explica durerea groaznica de cap de dimineata, la trezirea dupa un chef monstru.
M-am scos b-)
In viata anterioara ai fost: 'Bachus'
Fiecare om cu secretul lui. Al tau e cam... tulburel.
anonim_4396 întreabă: