Balsam de rufe
...
de acum in colo nu o sa pot sa dorm bine...ca nu stiu daca am fost cocolino sau lenor?
. ciudat... da` interesant
Daca scriu prenumele meu (iulia) atunci se pare ca am fost o lampa de birou
Daca scriu numele meu intreg atunci aflu ca am fost o punga biodegradabila
Prietenii mei imi spun papusika si daca scriu aceasta porecla atunci se pare ca am fost un balsam de rufe
Daca imi scriu doar numele atunci am fost un bufon...
Daca imi scriu numele de utilozator atunci am fost un dinozaur
Pe cea mai buna prietena a mea o cheama paty si ea a fost in viata anterioara...nimic
Am fost curioasa sa aflu ce a fost NOname in viata anterioara si se pare ca a fost o periuta de dinti iar brigaela a fost un conducator de trib
Cred ca voi inceta sa va impartasesc raspunsurile mele.
In viata anterioara ai fost: 'Mos Craciun' sau 'Un cadou'.
Foarte funny! Mersi, justdiana! Apropo, La multi ani!
P. S. Ce sa-ti aduca Mosul la anul'?
In viata anterioara ai fost: 'Papadie'
Te ingalbeneai la soare in fiecare zi, te batea vanticelul cald pe campii. Cel putin ai pastrat putin din culoare si ai o atractie speciala catre rucola.
))
asta mi-a picat mie! amuzant
pa-pa
Amiba. "de-aia matematica, fizica si chimia te-au dusmanit toata viata. da' si tu pe ele", uau, e cat se poate de adv
Eu am fost un papagal interesant
In viata anterioara ai fost: 'Papagal'
Erai tare-n cioc si repetai fiecare cuvintel al stapanului. Eh, ce vremuri... izbitor de asemanatoare, nu?
In viata anterioara ai fost: 'Amiba'
De-aia matematica, fizica si chimia te-au dusmanit toata viata. Da’ si tu pe ele!
haha... nu prea e adevarat!
Eu am fost 'Oul'.))).Deci...am fost primul, inaintea gainii.Se pare ca site'ul asta a desifrat o mare dilema a omenirii:'Oul sau gaina a fost prima inventie?'. Se pare ca Oul.
Am fost "zidul chinezesc " ) sau. " telegraf"> ori... "chimist in devenire" ...nici macar nu`mi place chimia ). ce ironie
anonim_4396 întreabă: