"In viata anterioara ai fost: 'Zidul Chinezesc'
Acum iti explici motivele pentru care habar n-ai unde sunt Gilau si Campia Turzii? Erai Zidul Chinezesc, nu autostrada Bechtel!"
Ahaaaaaa! Acum am inteles de ce sunt ataat de inalta in aceasta viata!
Eu am fost un papagal interesant
In viata anterioara ai fost: 'Papagal'
Erai tare-n cioc si repetai fiecare cuvintel al stapanului. Eh, ce vremuri... izbitor de asemanatoare, nu?
Va multumesc la toti pentru raspunsuri
serios m-ati amuzantV-as da funda la toti dar nu pot asa ca aveti toti un vot amuzant de la mine!
Eu am fost 'Oul'.))).Deci...am fost primul, inaintea gainii.Se pare ca site'ul asta a desifrat o mare dilema a omenirii:'Oul sau gaina a fost prima inventie?'. Se pare ca Oul.
Am fost "zidul chinezesc " ) sau. " telegraf"> ori... "chimist in devenire" ...nici macar nu`mi place chimia ). ce ironie
In viata anterioara ai fost: 'Lamaie'
Iti placea sa te coci la soare si, in timp ce alte citrice se-ndulceau, tu sa ramai acra. Nu s-au schimbat prea multe, nu?
E, asta e, sunt o acritura!
In viata anterioara ai fost: 'Amiba'
De-aia matematica, fizica si chimia te-au dusmanit toata viata. Da’ si tu pe ele!
haha... nu prea e adevarat!
Amiba. "de-aia matematica, fizica si chimia te-au dusmanit toata viata. da' si tu pe ele", uau, e cat se poate de adv
In viata anterioara ai fost: 'Bachus'
Fiecare om cu secretul lui. Al tau e cam... tulburel.
In viata anterioara ai fost: 'Telegraf'
Cea mai mare dorinta a ta era sa scapi de toate firele alea. Azi dorinta dorinta ta cea mai mare e sa iti incorporezi telefonul mobil in ureche. ))
anonim_4396 întreabă: