Ii pare rau dar trebuie sa te dezamagesc! ceea ce ai scris, este "jenibil"! asta ar fi doar una din probleme...cat despre faptul ca esti cel mai mare fan, eu nu prea cred judecand dupa porcaria pe care ai scris-o! despre celelalte probleme cauta-te fiule ca ai multe! iar la incheiere un sfat : uita de metalica! ei sunt "monstri" ai metalului si nu se cuvine ca unul ca tine sa vorbeasca despre ei sau si mai grav sa "compuna " asemenea obscenitati cu si depre ei cum ai facut tu!
Sincer, nu mi-a placut. dar m-a amuzat faza cu,, salamior!" si cea cu scapatul sapunului pe jos
N-ai vazut in viata ta un concert Metallica, nici nu stii cum se scrie.
"Mananca fcking **** in continuare."- cam asa ti-ar fi zis James, motherfcker people!
Mda...ai observat ca am scris doar cu un "l"! iti spun eu ca pe vremea cand ascultam eu metaLLica tu probabil te jucai cu puta in nisip! oricum tot un fake ramai pentru ca habar nu ai ce inseamna sa fi fan sau sa fi rocker cu adevarat! in nici un caz sa folosesti cuvinte si expresii ca ale tale... asa ca revino-ti! coboara cu picioarele pe pamant tinere si nu-ti striga prostia in gura mare pe internet sau si mai grav in public! ( sunt sigur ca o faci si in public )
A fost odată un prost care a vrut să scrie o povestioară, da' nu i-a reuşit, şi toată lumea a început să-şi bată joc de el, şi el s-a sinucis.
Sfârşit!
...Tu esti genul ala de fan Iris, Holograf si Directia 5 nu?
Care se crede rocker adevarat doar pentru ca s-a nascut prin 70', Care cand merge la un concert vorbeste frumos sta deoparte la un pahar de bere si comenteaza de alti...doar ai rocker adevarat ce.
Te anunt ca nu asta inseamna sa fi rocker, nu conteaza varsta si nici cum te comporti sau cum vorbesti, rocker inseamna mult mai mult de atat, degeaba ai avut norocul sa te nasti in ani aia.
Mi-a placut cum incepe dar spre sfarsit nu prea mai avea aceas "farmec" ca la inceput.
Ce nu-mi place titlul de "rocker". Sună a Belieber sau Selenator (http://www.tpu.ro/......oi-nohate/ ).
Toti agramatii se cred destepti. Din moment ce mi-ai spus "tinere", banuiesc ca ai ajuns la o varsta la care nu mai poti invata romana.
Nu stiu la ce te referi prin "expresii ca ale mele". Sunt expresiile folosite de James Hetfild- vocalistul- in toate concertere.
Oricum, nu vei fi respectat de mine, pana nu inveti sa scrii cat de cat corect.
Te crezi prea important flocule! respect din partea ta?! ba puta-n corn n-am nevoie de respectul tau! de tine as avea nevoie doar la antrenamente date-n *** de manelist spurcat!
De ce te superi? Ca esti agramat sau ca nu stii ce inseamna agramat?
De ce trebuie sa fim impartiti in categorii in functie de muzica ascultata? Poti sa asculti rock si sa nu fii numit rocker. Care-i treaba? Suntem toti la fel. Nu muzica iti da un statut. Doar gandeste-te!
Exact asa gandesc si eu.
Am spus treaba cu "rocker adevarat", doar ca sa ai dau peste nas tipului...care se crede asa ceva.
Este nevoie de o categorisire cat sa explici in mare despre ce este vorba, dar faza cu rocker adevarat este exagerata.
Julyly2089 întreabă: