Uite ca stiu una
Stiu 10 lucruri despre tine: 1. Citesti acest mesa j 2. tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu tu... 3. Nu ai citit toti "tu" pentru ca te- ai plictisit. 4. Nu ti-ai dat seama ca este si un "ta". 5. Acum il cauti. 6. Iti pica fata ca vezi ca nu este nici un "ta". 7. Incepi sa razi. 8. O sa dai like. 9. O sa il publici ca sa rada si alti10)si pui klas=)
E copy de la un sait care e plin de cocalari si pitipoance, dar cred ca iti dai si singura seama, mai modifica pe acolo, ca eu una habar nu am ce sa-i fac
1. Mi se rupe de funda şi de votul tău
Funda ţi-o poţi băga în cur.
2.Astea nu sunt amuzante, sunt căcaturi neone.
3.Ce idiot poate avea un zâmbet pe buze de la un căcat dăsta şi ce idior i-ar plăcea? A da, ţie.
Cum s-ar numi un *** in care isi baga funda, un ***infundat?
Stii, copila proasta si far' de viitor, daca vezi ca n-ai nici un rost pe lumea asta, draga mea, de ce mai fortezi tu lucrurile? Daca TPU ar avea o regula in privinta SPAM-ului si daca adminii ar petrece mai mult timp online, TPU ar ramane doar cu 1.000 de membrii.
DaciaRomania întreabă: