Da mi-a placut in fine ma rog... ce crezi ca vine apocalipsa asa pe degeaba? Apocalipsa vine cand numai Dumnezeu! de ex: poate sa bata din deget si poc!
Misto!(n-a fost). Dumnezeu poate sa zica:Sa vina apocalipsa pe planeta pamant si buff am fi morti!
Pentru mine asta înseamnă apocalipsa
Atat timp cat eu nu incep sa cant nu se numeste apocalipsa.se numeste un semi-cutremur
Da la mine a venit
eram in ora de fizica!
Cred ca vrei sa zici de vecina de la 3 care toata ziua a ascultat manele.Deci nu mi-a placut
Apocalipsa pentru mine a fost s-o văd pe bunica dansând goală în parc * plânge *. Deci NU mi-a plăcut * plânge mai tare *!
Cadou' nostru de "Apocalipsa" a fost un cerc pedagogic.
Încep sa cred ca Apocalipsa e un fel de Mos Crăciun.
O aștept și la anul'.
Sincer,mie mi'ar trebui cate o apocalipsa in fiecare zi asa e mai amuzant sa razi de alti ...ai asa am pierde cate o jum de ora la fiecare ora cu dirigu care incearca sa ne explice ca vine sfarsit'u)))
Nuuuu,am primit cate un 7 la scoala la lucrarea de la civica.
Nu mai vreau nici una.
Deci din ce in ce mai multe coincidente...
Din ce oras esti?
M-a uimit. Când a strigat diriga numele meu şi a spus că am doi de opt, am rămas şocată.
. Ştiam că am trei de opt
Cam dezamagitoare mi s-a parut, nu tu magma tasnind din pamant, nu tu ploaie de comete, astept sa se faca un remake.
Asteptam 2012! sper sa fie mai palpitant!
Da! daca ai sti ce misto a fost...o asteptam pe mama sa iasa dintr-o clinica si am adormit pe scaun... a fost mortal!
Julyly2089 întreabă: