Nu te-ai prins? Trivia/Amuzante. Trivianti/amuzanti.
In fine, poate ai dreptate, dar asa a scris în blogul TPU l, ce a intervenit? sau cine?
M-am prins dar nu prea imi pierd timpul pe aici. Aveam o amica aici mai de mult care ma ruga sa fac si eu parte din acel grup al "nebunilor". De la faza cu catalogatul unui om prea serios si plictisitor fata incepea sa ma aprecieze Ce vremuri. Mi-am amintit si eu acum de ele ca na ce sa fac. Sunt vechi pe TPU Oricum imi place categoria ca multor altora. Atunci a fost singura oara cand am luat putin legatura cu categoria asta. Oricum multi oameni o catalogau atunci ca fiind plina de copii frustrati. Eu nu prea credeam asta mai ales ca am cunoscut acea tipa care chiar era de treaba.
Pai ce are in spate? Dragostea oamenilor pentru umor. Aceasta intervine si are o putere mirifica.
Foarte bine punctat,eu de exemplu intru ca sa rad,sa mă distrez
Pentru asta este categoria asta, ca sa existe si Putin amuzament pe acest site, totusi prea multa seriozitate strică.
Nu ca as avea ceva cu oamenii seriosi, dar Putin umor nu strica nimănui, e aiurea de exemplu sa pui o întrebare pe t/a si sa răspundă cineva sec, rece si fara umor
Oamenii trebuie sa inteleaga ce este categoria asta si pentru cine este destinată.
Eu nu vreau sa se șteargă. Pentru ca este singura categorie la care putem sa ne amuzam. In plus, sunt unii care numai pe categoria asta stau.
Din păcate, foarte putini se simt aici "ca acasa"
De când m-am înscris pe site, categoria asta îmi si va rămâne la suflet
cribus întreabă:
Venerabilul întreabă: