Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Marioara a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ionel din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus:
- Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata; din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui alt pacient, am ajuns la concluzia ca fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare nespus de rau, dar a murit. La aceasta, Marioara raspunse:
- Nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce.
Multumesc mult, este bun, dar sa mai astept putin pentru alte bancuri si o sa fac comparatie care este cel mai bun.
Mai usor faci o comparatie dintre un glont de ak47 sau o racheta in capul tau
Frate,ce aveti? Tot voi cautati cearta? Eu doar i-am zis sa mai astepte ca sa vad si alte bancuri dar voi pana nu va bagati nasul in scutecul altuia..nu va e bine
Nu imi e bine cand vad N intrebari cu bancuri la T/a cand acum 1 an erai ars pe rug daca pomeneai de bancuri
Fratilor,stiu ca este google, am cautat bancuri, dar vreau sa aud si eu de la voi altele care le stiti si sunt tari. Chiar n-am nevoie de raspunsuri care : exista google, cauta pe google etc
-Ioaneee,plecam la razboi asa catrebuie sa punem centura de castitate doamnei colonel, executarea! zise colonelul catre intendenta
-Am inteles, sa traiti! daca pun centura pun si botinta?
Ţiganul ascundea în casă marfă de contrabandă. Într-o zi, zăreşte pe geam trei poliţişti care veneau la cocioaba lui.
- Vezi, nevastă, eu fug. Tu ascunde toată marfa.
Înşfacă o pernă şi o ia la fugă. Poliţiştii după el. După un timp, îl prind pe ţigan, rup perna bucăţi şi înăuntru numai puf!
- De ce dracu' fugeai de noi, cioară?
- Eu ştiu de ce alergam, da' voi de ce alergaţi?
DaciaRomania întreabă: