Esti inca mic cu dezvaluirile tale demonstrate doar de vorbe.Sa-ti explic ca am probe serioase despre ce se intimpla la Galatzi in sistemul economic si unei reporteritze pe care am contactat-o ii fluturau chilotii de frica?
Am zis clar daca vreti sa lasati si voi parerea voastra personala in general despre coruptia din Romania.
Hai frate... ti-au furat tie tiganii banii din casa si pulitiei i s-a rupt de marturia ta, nu? Ai venit sa postezi asta de nervi...asa este in toate orasele din Romania si nu numai cu pulitia, ci si cu spitalele, scolile si aproape toate institutiile publice.
Am avut si eu niste probleme in familie, ceva care a dus la un proces. Pulitia din Filiasi[Craiova] nici nu ne-a bagat in seama.Inculpatul era prieten cu cei din pulitie, asa ca a scapat.Anyway,aceeasi poveste in spitale. Daca asistentei nu-i dai pachetu' de ness si milionu' vorbeste cu tine ca si cu ultima prostituata.
La noi la scoala e o cifuta care are numai 10 ca tacs-o e politist.Si multe altele...nu esti singurul care are probleme de genul, intelegi?
anonim_4396 întreabă: