anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutări, mi-am modificat adresa blog-ului, pentru că am scris „lucain" în loc de „lucian" deci noua adresa este :http://lucian-ritan.blogspot.ro, va rog sa va mia uitați am mai postat noi articole, poate mai lăsați, câte un comentariu dacă aveți și voi vreun blog-site o să vă întorc favoarea.
Deci vă plac articolele?

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Genial articol, fabuloooos, magie pură.
Permite-mi să-ţi arăt ce am văzut: Http://i.imgur.com/jpZJC5J.jpg

| zurick a răspuns:

''Hopa! Google Chrome nu a putut găsi lucian-ritan.blogspot.ro,''
Băi anime, da de când ne faci tu vizite?

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns (pentru anonim_4396):

Știu am scris link-ul gerșit, l-am modificat, dă-i din nou pe el.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns (pentru zurick):

Știu am scris link-ul gerșit l-am modificat, dă-i din nou pe el.

| zurick a răspuns (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Acelaș lucru apare.

Iar am greșit :)) ia încearcă acum pe http://ritan-lucian.blogspot.ro

| zurick a răspuns (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Acum merge :-D
Am să mă uit mai încolo că nu mai am timp.Pa.

Și dacă scriis pe google lucian ritan blog îți dă mai mult pe http://lucain-ritan.blogspot.ro, și deja am primit performanțe bune pe acest url, deci m-am hotărât să-l schimb din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne, ai fost genial involuntar. rolling on the floor Pui primul link, îl pui prost. Cineva îţi aduce asta la cunoştinţă, îl pui din nou, apare "blog eliminat". Îl pui a treia oară, îl pui tot prost. Fabulos.

Articolele tale sunt banale şi monotone, plus că fie-s copiate de pe alte site-uri, fie-s informaţii banale.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

Si-a scris numele gresit. La ce te astepti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Bine punctat.

Nu-ți place nu te uiți, informațiile nu sunt de pe alte site-uri ( nu sunt genul de copy/paste), și da am greșit (recunosc), din greșeli înveți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ۰A۰n۰i۰m۰e۰):

Eşti beat, amnezic sau frustrat? Ai întrebat dacă ne plac articolele, iar eu ţi-am răspuns că nu. Tu mi-ai cerut părerea, eu ţi-am oferit-o, deci era nevoie să arunc o privire ca să pot să opinez şi eu cumva, nu? Deşi, la cum a decurs acţiunea ta de postare a link-ului, trebuia să-mi formez de la bun început o părere şi despre cum ar putea fi articolele. laughing

Erau două variante, fie erau copy-paste, şi atunci te acuzam de indolenţă, fie erau scrise de tine, şi aşa te acuz de lipsă spiritului de observaţie. Scrii foarte aiurea articolele(asta pe lângă conţinut) şi nu le dai o formă plăcută pentru cititor. Dar, bănuiesc că eşti la început, deci mai ai suficient timp să-ţi îmbunătăţeşti blog-ul.

Bine mulțumesc pentru părere, o zi bună!

Uite, hai că te mai deranjez cu o chestie, ți cum ți-ar plăcea să fie blog-ul, ce informații? Ce aspect? Cum?

anonim_4396

Ca informaţii, ar fi bine dacă ai scrie ceva mai complex, nu chestii pe care le poţi afla dintr-o carte de TIC sau căutând pur şi simplu informaţia respectivă pe Google. Ca aspect, ţine de tine, cum aranjezi totul, ce font de scriere foloseşti şi ce temă alegi forumului. Încearcă mai multe variantă, vezi care merge cel mai bine şi care-ţi place mai mult, însă ai grijă să fie cât de cât cu o urmă estetică, încât să placă şi unui vizitator.

anonim_4396

"blog not found".Ce frumos.

Da situ l-am șters, n-am timp de el, am tot timpu' pregătire pentru olimpiadă.