Spre ruşinea mea -> Da, am dansat Normal intr-o şcoală nu ai voie nici cu telefoane. Da' mite cu Harlem Shake
Au facut unii de clasa a 10-a de la mine din liceu si le-au scazut nota la purtare la 8 parca Stai linistit, daca nu te prinde un profesor sau nu se afla in cancelarie n-o sa patesti nimic. Pe prostii aia de la mine i-a prins directoru ghinionul lor. Cat despre dans nu, n-am dansat. Mi se pare o tampenie Harlem Shake. Prefer sa dansez pe Nebunia lu Juvelu' - si detest manelele
Dacă aş fi director, şi ar fi cineva exmatriculat pentru asta l-aş primi inapoi.
Doar ca să îl exmatriculez iar.
Da,eu am dansat si de fata cu profesorul,si nu mi s-a intamplat nimic,dinpotriva, a inceput sa rada, si colegi la fel, si am dansat toti, chiar azi cand am fost undeva fiindc scoala altfel.
Eu nu, insa colegii mei da.Sa-l fi vazut pe unul din ei dansand cu o cagula pe fata.
Mdeci,spui că nu avem voie sa dansăm în școală. :-? Ok, am încălcat legea.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3flfyY8NU1qdrk8fo1_400.gif
Eu am dansat Harlem Shake in vestiarul de la sala de sport, impreuna cu cateva fete si 4 baieti, iar apoi am filmat!
(nu, nu l-am pus pe youtube)
Da, stai sa le numar.
O sa dureze ceva.
Lasa ca iti spun cand termin de numarata.
Au dansat unii de-a 11-a la mine in liceu, s-au filmat si au postat pe fb.A aflat directorul.Singurul motiv pentru care nu i-a exmatriculat a fost ca erau olimpici.
Sa nu mai spun ca i-a chemat si in biroul lui si i-a pus sa danseze iar...Cu masti si toate alea... Dansau si plangeau, saracii.
Nibichan întreabă:
BOSSSMD2012 întreabă:
Julyly2089 întreabă: