Puteti dormi in paturi suprapuseDomnisoara deasupra, in caz ca are nevoie de ceva e mai tinerica si imediat ajunge la destinatie
Da, se poate face treaba si de la distanta, din paturi separate, daCA CAvalerul isi pune o extensie de vreo doi metri prin care domnisoara sa sufle.
Da, trebuie sa dormiti in paturi separate impreuna!
Un sfat practic: nu il lasa pe el deasupra, poate moare si el cu tot cu "instalatie" si ramai prinsa!
Da' araci ai? Că altfel nu ia viermele ăla mort poziţia de drepţi... În condiţiile astea, e musai să dormiţi în paturi separate, ca să nu îţi intre în fund aşchii de la aracii lui. Succesuri şi să ne spui cum a fost.
Preferabil 2paturi distanta doar daca o are mare si-o baga pesub pat, sau nu's sanse!
Mare e gradina lui Dumnezeu, cred ca am sa spun acest lucru la nesfarsit.
Ar fi ceva de genu " Ufuf m-a sarutat, oare am ramas gravida."
Doamne, femeie ai 30 de ani unde ai trait pana acum?
TU GLUMESTI? "dezvirginare reciproca" presupune doua persoane, un tren si un tunel, daca dormiti in paturi separate, tu crezi ca trenul va intra in tunel + ca la 65 de ani, trenul nu are mai mult de un vagon.
Bună asta!
Pai daca sunteti amandoi asa de tinerei puteti sa incercati si in camere diferita ca doar sunteti in forma. Vezi sa nu iti intre prea tare prin perete ca o sa te doara
Bafta la dezvirginat!
Julyly2089 întreabă: