Eu m-am nascut intr-o zi de 13, deci, ar fi si culmea sa am superstitii.
Iar pisica neagra, daca e superstitioasa, n-are decat sa stea ascunsa! De ce sa-i port eu de grija? Sa-si poarte singura!
Neahhh, nu cred, mai degraba aveti grija la Ursulika rosie... upss am vrut sa zic la Scufita rosie
Daca nu-mi ziceai tu azi este data de 13, nici nu stiam, si nu, nu sunt superstitioasa.
Nu cred in superstitii dar pentru mai multa siguranta am vopsit pisica.Acu nu mai e neagra e alba alba.
Nu sunt superstitioasa... dar cred in acea expresie "de ce ti-e frica de aia nu scapi"...se pare ca nu e spusa la intamplare.
Nu sunt. Vineri 13 pentru mine e o zi normala, si pisica nu am cum sa o vad ca nu am voie sa ies din casa azi .
M'am nascut in 13 septembrie ...cred ca pentru ai mei a fost o zi cu ghinion, nu pentru mine
13 cred ca'mi poarta noroc
Vai, te urasc, acum nu mai ies din casa
asta imi lipsea, vineri 13...ca in rest le am pe toate
Timp de 25 de ani am avut aproape zilnic am avut tangenta cu cifra 13 ( nr. de marca pentru lampa de mina) pentru mine este nr. cu noroc, pisica neagra este chiar simpatica, ce vina area ea ca are blana neagra.
Nu, nu prea sunt superstitios. Singurul lucru pe care il cred este deochiul. Mama era sa moara din el.
Psihoyounger
Nu's superstitioasa[-x! Am un coleg nascut pe 13 si e f. norocos ! Nu am avut neplaceri in aceasta zi (cu mici ex... dar asta n'are legatura cu ziua)...eu chiar consider nr. 13 norocos
Buna!
Nu, nu sunt superstitioasa. Nu cred in asa ceva.
Ieri am avut o zi excelenta!
Mi se pare o porcarie la fel si chestia cu horoscop. ora nasterii. planete etc. dc credeti ca o bucata de pamant sau ce o fi ea care pluteste in univers va influenteaza deciziile? sau ora la care v-ati nascut? aa acum mai nou e faza cu numele si compatibilitati. nu vad legatura intre nume si personalitate.
Pt mine 13 e zi norocoasa:X...
si pana acum asa s`a dovedit a fi in mare masura. speram ca pana diseara sa fie bine) sa nu ma calce vreo masina
Nu-s. Ma distreaza grijile altora legate de superstitii. Pot povesti, insa, cum o buna prietena extrem de superstitioasa si-a propus acum cativa ani intr-o vineri 13 sa nu iasa din casa. Totusi, iese sa scoata bani de pe card de la un bancomat din fata spitalului, aluneca (era iarna) si-si rupe piciorul.
13 este o data norocoasa, cea mai norocoasa pentru mine, Tedi este nascuta intr-o zi de marti, 13! Ce se putea mai bine ca sa imi alunge orice temere, superstitie sau teama legata de aceasta data? Sa nu uitam ca si tu, daca erai un strop mai rabdator si nu te grabeai sa-ti incepi existenta extrauterina, erai cu un picior-doua in 13!
anonim_4396 întreabă:
Undercover10 întreabă:
Julyly2089 întreabă: