| Tyberiu2000 a întrebat:

Slenderman este la mine în casă și nu am cameră să îl filmez, ce pot face? Nu vreau vrea ca mii te oameni să moară că nu am pus pe youtube videoclipul în care slenderman mă omoară pe mine.Am nevoie repede de ajutor,cred că este la ușă!(Ok, n-am ușă la casă, sper că sunteți mulțumiți)

13 răspunsuri:
| styaos a răspuns:

Tocmai am aflat motivul morţii mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omoară-l,cumpără-ți o cameră video, filmează-l și pune-l pe youtube.

Toată lumea e fericită

happy

| DarkAndDreary a răspuns:

Invita-l in camera la tine sa jucati Slender.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascunde-te in cutia cu chibrituri, e mai simplu.

| SabinaQueen a răspuns:

Filmeaza cu telefonul.

| Pricked a răspuns:

Slendie a trecut şi pe la mine, iar după ce m-a violat, a plecat.

Rămâi calm.
Dar dacă eşti borât, ai tot dreptul să te panichezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eşti Tyberiu2000, dacă ai putut să călătoreşti din 2000 până în 2014 atunci poţi merge mai departe în viitor până în momentul când Slenderman va fi departe de casa ta.

| Seducatorul a răspuns:

Il omori tu pe el! Ce mare lucru sa-i dai doi pumni si un cutit in cap?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai m-a linistit ca il rezolva Varu' tongue Pana atunci il inviti sa jucati carti sau il violezi (crede-ma, si la mine a fost si l-o rezolvat Varu'. Dar pana a ajuns Varu' l-am violat. E ciudat, are 2 penisuri, unu de 25 de cm, altu de 7, 1 cm, si o pasarica. La excitare, pasarica depune pana la 6 oua. happy Vezi ca e foarte agitata si fierbinte. A stat in soare si a baut cola happy.)

| LordBolton a răspuns:

Il chemi pe Chuck Norris.

| LordBolton a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine de stiu : )

| Tyberiu2000 explică (pentru anonim_4396):

(Nu sunt Tyberiu2000, sunt rereîncarnarea lui, el a murit și n-am mai pus video-ul pe youtube, scuze)Să ști că numele Tyberiu2000 venea de la alt ceva, de la o măsură, dacă ști cum zic!

| Snowal15lea a răspuns:

Pune-i o oglindă in față, o să inceapă să plângă ca o fata că nu e destul de subtire si no să te mai atace.În rest o să te alegi cu o durere de cap deoarece o să inceapă să se confeseze ție.