Pai as putea cere la un om de pe strada care are telefon sa mi-l dea si mie ca sa-i contactez pe Smiley si Bartos
Sa imi bag piciorul daca imi dau seama ce am nevoie de telefon daca stiu adresa
Ma uit pe cer sa vad daca nu cumva vine Mos Craciun sa ma ia cu el pana la Smiley si Bartos!
Pai ma orientez dupa galagie si ma uit la steaua din varful bradului de craciun caci sigur au un brad inalt.
Ma adapostesc undeva peste noapte si urmatoarea zi caut persoane locale si cer indicatii
Ma adapostesc undeva peste noapte si urmatoarea zi caut persoane locale si cer indicatii sau Bartos
Sigur sta pe o strada care se termina cu,, eta la sf. cuvantului asa ca ma duc inainte si o gasesc.
Cum spune Smiley in cantarea acasa.
Si-mi vine cateodata sa plec s-o las balta de tot dar in viata nu exista. Deci o sa continui drumul pana il voi gasi pentru ca in viata nu exista.
Imi urmez instinctul si incerc sa-mi i-au ca punct de reper o casa unde atmosfera e incinsa si voia buna persista!
Pai in primul rand, mi-ar spune unde e noua lor casa si ce adresa au si as intreba lumea cum pot sa jung la acea destinatie
Îmi fac un abonament nou COSMOTE Free care conține și un telefon cu gps inclus. Crăciun Fericit!