Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Smiley si Bartos te invita in noua lor casa sa faceti un maraton de uitat la filme de Craciun. Pe drum iti pierzi telefonul si te si ratacesti. Cum ajungi la ei?

216 răspunsuri:
| Lumeaîn3D a răspuns:

Ma duc cu un ren la Smiley happy

| 0192837 a răspuns:

Ma uit pe harti google de pe tableta

| anibanani145 a răspuns:

Intreb pe cineva.

| adilan a răspuns:

D-au o fuga pana la Cosmote si imi iau un telefon cu navigatie.

| Simonika1264 a răspuns:

Intreb oamenii din apropiere daca n-au vazut cumva doi mosi Craciun care mai au putin si se iau la bataie sau daca nu sunt oameni prin apropiere ciulesc urechia sa aud vreun tipat de-al lui Smiley.

| eU777 a răspuns:

Merg in primul magazin cosmote imi iau alt telefon la vreo super oferta de Craciun si imi continuu drumul! happy

| Tudoro99 a răspuns:

Intreb de ei la Romanii au Talent.

| Constantin_Leonard_1993 a răspuns (pentru Bogdan23b):

Si daca nu ai numarul lor?

| Luchian_Ionut_1985 a răspuns:

Opresti la un magazine Cosmote si o sa te indrume ei, sau cel putin o sa poti trimite un e-mail de pe internetul gratuit oferit in magazine.Bafta!

| biencuta128 a răspuns:

Cu unicornul bunicilor

| Hâncu_George_1986 a răspuns:

Imi scot telefonul de rezerva, sau il intreb pe un om unde este casa lui Smiley si al lui Bartos.

| MoglanEliza26 a răspuns:

Printr-o magie de Crăciun big grin

| CosmynAdryan a răspuns:

Simplu ii sun pe martieni ca au stat pe langa Smiley iar ei ma duc cu OZN-ul

| Don_Semaka_1992 a răspuns:

Ii voi intreba pe oamenii din jurul de locatia unde ma aflu si ii v-oi ruga frumos sa imi spuna unde se afla casa cea noua a lui Smiley si a lui Bartos, ca trebuie sa ajung la ei...

| darielena99 a răspuns:

Eu m-as duce la cosmote m-as uita pe tableta la google maps si i-as localiza

| Don_Semaka_1992 a răspuns:

Bat la usa fiecarei case si intreb unde sta Smiley si Bartos.

| Cristina_Andra_Banu_1988 a răspuns:

As intreba o persoana de pe strada pe unde sunt si cum pot ajunge la sediul Pro TV, unde sigur as afla cum as putea ajunge la ei sau chiar as putea imprumuta un telefon acolo si i-as suna.Simplu! Asa ar zice Smiley!

| 010123 a răspuns:

Pai ei vin la mine acasa si ma conduc pana acolo.

| Florentinacik1 a răspuns:

Ma ghidez dupa steaua nordului pana gasesc un tel ca sa-l pot suna pe Smiley si sa vina sa ma ia.

| Constantin_Cristian_1999 a răspuns:

Ma iau dupa mirosul talentului si ajung Acasa la ei.

| mona a răspuns:

Ma descurc, intodeauna am un telefon de rezerva

| Sonnayasashikushinaide a răspuns:

As refuza invitatia de prima data, nu ii cunosc.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Zbor.

| sanzinica a răspuns:

De pe tableta. happy

| MariaRawr a răspuns:

Dansez "Ia de-aici! Uite-aici" pana ma vede Mosu din sanie si il rog sa ma lase la ei!

| Adela_Cristina_1989 a răspuns:

Pai cand m-au invitat sigur mi-au dat si adresa tongue

| Teodorof_Andrei_1986 a răspuns:

Intreb pe cineva unde locuiesc.

| HaKa93 a răspuns:

Hm, nu cred ca e nevoie de telefon ca sa ajung la el. o data ce am plecat inseamna ca stiu drumul spre el nu?

| 010101012 a răspuns:

Din intamplare, locul unde mi-am pierdut telefonul este la oo benzinarie. Chiar langa mine se afla Mos Craciun si isi facea plinul la sania mecanica{tehnologia laughing}, asa ca l-am rugat foarte frumos sa ma duca pana la ei.El a spus "da", dar cu o singura conditie, aceea de a sta impreuna cu acestia la film (mosu' eu un mare fan a lui Smiley si Bartos).Am ajuns la timp si cei doi s-au bucurat vazandu-l pe mosu" chiar in pragul casei lor (si ei sunt fani mari a muncii mosului).

| 010101012 a răspuns:

Nu ma descurc, ma panichez si merg in padure, unde ma impiedic si lesin... dupa cateva momente ma gasesc niste lupi si devin parte din haita lor.Mai tarziu, intrebandu-se unde sunt, Smiley si Bartos ma cauta prin imprejurimi. Ma aud dinspre deal si se uita speriati la noi mei "membrii ai familiei" si o tulesc cat se poate de repede la casa lor. Le iau urma (mi se dezvolta instinctele) si uite-asa ajung cat se poate de teafara la casa lor, din pacate cu tricoul sfasiat si pantalonii rupti big grin