Atata timp cat stiu adresa se gaseste un om pe care sa-l intreb pe unde sa o iau, sau daca nu urmaresc Steaua Poalara pana ajung la ei.
Intreb pe cineva de pe strada daca stie unde locuiesc cei doi sau ii cer telefonul la un om pe care il gasesc pe drum ca sa ii pot suna sa vina sa ma ia
Cum adica cum ajung? Simplu intreb lumea unde il gasesc pe mos craciun ) corectie pe cei doi mosi craciun de la Cosmote
Imprumut un telefon de la un om de pe strada si i-au nr lor din agenda mea de telefoane pe care o port mereu in geanta
Amenint lumea de pe strada ca le voi canta daca nu ma duce nimeni la ei, probabil ma vor auzi si Smiley si Pavel
Merg in primul magazin cosmote imi iau alt telefon la vreo super oferta de Craciun si imi continuu drumul!
In melodia Acasa de Smiley el avea o casa in padure deci o sa cutreier padurile si o sa-l gasesc si-mi da el un telefon nou.
Inainte de a pleca de acasa ii intreb unde locuiesc(adresa) si daca imi pierd telefonul nu are nimic ca daca stiu adresa sigur ajung unde trebuie, daca nu mai intreb si eu pe cineva ca nu am ce face.