Le zic:"Voi doi ati butonat prea mult tableta aia! Va produs si halucinatii! Nu e iarba verde afara, afara nu e deloc iarba! E iarna!"
Daca nu imi dai un sandvis te spun lui Mos Craciun si nu iti mai aduce telefooon.
=]
Le zic ca daca nu ninge nu ies cu ei la picnic, iar daca va ninge iarba va fi acoperita si nu vom mai putea sa iesim la un picnic la "iarba verde". Sau le spun ca ma uit la Romanii au Talent.
Ok,sa gasesc un gratar! Aduceti voi de mancare, iau grataru, de baut si o dam bine.
Buna pai : -Nu. Doar daca aduceti iarba in casa. EU nu ies afara! Macar voi Mosi Craciuni sunteti grasi si cu hainele pe voi si fara, nu va e frig, dar mie...
Aia e uscata, nu verde
Pai, din moment ce afara este iarna, le spun ca voi veni, dar sa nu organizam picnicul in Romania, ci in Hawai. Acolo este si iarba si nisip si toti ne putem distra. Bineinteles ca ei sunt vedetele si gentelmenii ce imi vor cumpara bilet
Ati baut apa catelului? Afara e frig, iarna. Unde gasesc eu iarba verde?
Voi ati mancat IARBA PISICII? Este iarna, iarba-i alba, mai precis...nu-i iarba! Daca vreti iesim la un suc pe copacii infloriti.
Nustiati, este iarna?! Afara este frig nu putem sa ne ducem la picnic, la iarba verde. Poate mancam la mine acasa! Imi pun covor care zici ca-i iarba si ne asezam pe el cum ar fi ca este vara!
TPU.ro întreabă: