Faceti rost de iarba verde intai si dupa aia mergem sa mancam la un restaurant, ca oamenii. Dar desigur ca voi platiti!
Vin cu conditia sa imi dea diverse obiecte ( cana, tricou pe marimea mea, pix, etc ) cu autograful lor,
Voi ce aveti sunteti bolnavi, picnic la iarba verde acu iarna?
Bun vin, ia zice-ti voi ce aduce-ti sa stiu ce sa aduc, nu uita-ti tabletele pentru poze.
În Hawaii? Aici e cam frig! Ne vedem la aeroport! Plecăm la Hawaii să facem un picnic!
Le-as multumi si as dori sa merg la iarba verde cu ei. doar ca ei u au zis cand sa mergem...
"uite cum facem:bartos cumpara seminte de iarba, smily le uda si ma chemati cand creste iarba.Aduc eu mancarea!
Ahh..Stai sa-mi verific agenda. Da se pare ca sunt libera! Vin in cateva secunde!
Le zic ca mi-ar face placere sa vin imediat ce termin de cinat cu Chuck Norris ca sa il conving sa aduca vara inapoi si ma dau jos de pe unicorn si de pe norul asta verde.
Atat timp cat nu ninge poate gasiti un loc cu iarba verde, ca oricine ar vrea sa mearga cu cei doi Mosiii sexyyyyyy la picnic si poate aduceti si o tablETA sa bagam muzica ..ne mai distram si noi ca doar vine 2014
Ii invit eu in Bucovina ...sa le arat cum se face un adevatar picnic ...aici la noi!
TPU.ro întreabă: