Cand se intoarce va simti miros de cozonaci de la bunica, va gasi multe cadouri de Craciun si se va alege cu multa multa dragoste din partea fanilor!
Mai multi fani, mai multe poze, mai multe like-uri si comentarii, stari interesante...etc!
Va gasi multe imagini de craciun, o multime de likeuri la poze o cariera in muzica cu mult success si multa sanatate si bucurie alaturi de catre cei dragi si langa Pavel. O multime de fani si o mica cartela de la COSMOTE
Poze cu fani..cu craciuni cu el noi cu melodii....multe chesti faine cu el colaje melodii
Multe poze de craciun, anunturi cu multe chestii interesante, din cand in cand cate o poza cu el, LIKE-uri multe Comm-uri multe...
Nu stiu.depinde ce intrebari as primi.
daca as fi jicnite cred ca ar gasi o gramada de injuraturi dar depinde de ce mi se spune.eu tratez cum sunt tratata
Va gasi mai multi fani, deprin toata lumea, poze noi ce nu au fost postate, diferitecolaje, mai multe minuni de craciun.
Multe bancuri fara rost, toate melodiile lui din pc care nu sunt inca difuzate, poze perverse, filme XXX
Ce posteaza el de obicei + multe statusuri gen : ''Sarbatori fericite!" + o poza cu mine, hai sa gindim logic cine nu ar face-o? si alte lucruri frumoase
Mult mai multe like'uri, comentarii frumoase din partea tuturor celor care au dat like. Si mult mai multe cheti :3
Multe imagini de craciun si prieteni adaugati dar si comentarii despre feeria de craciun
Totul despre el. Sau ceea ce isi doreste el. Il sun si il intreb ce sa postez.